Lóca

Egy lóca az előszoba éke lehet stílusos megjelenésének és egyedi kialakításának köszönhetően. Azonban ez nem csupán egy divatos bútor, hanem rendkívül hasznos is. Nagy mértékben megkönnyíti a cipő le- és felvételét, az öltözködést, de ücsörgésre, pihenésre is alkalmas. Amennyiben ellepi a vendégsereg a házat, plusz ülőhellyel is szolgálhat. 

 

Webshopunkban kifinomult megjelenésben és csodás színekben kaphatóak a piac legszebb lócái! A termékkínálat kialakítása során arra törekedtünk, hogy mindenki megtalálja az otthonába leginkább passzoló, kényelmes és esztétikus padot. Nézd meg őket és válassz kedved szerint!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
4 db termék

Webáruházunk komplex módon igyekszik támogatni a ház(sz)építést. A boltunkban fellelhető bútorok, kiegészítők és dekorációs termékek mellett egyedi szolgáltatásokkal, sőt, akár karbantartás nyújtásával is hozzájárulunk ahhoz, hogy minden flottul menjen. Ismerkedj meg webshopunk kínálatával közelebbről!

 

Lócák egy stílusos otthonba

 

A bézs színű BURDA pad rendelkezik mindazokkal a tulajdonságokkal, amelyre egy ilyen komplex ülőalkalmatosság esetében csak szükség lehet. A puha, bársonyos tapintású szövet és a fekete lábak klasszikus, pompás, mégis modern megjelenéssel teszik ellenállhatatlanná a bútordarabot, amelyre a maximális kényelem teszi fel a koronát.

 

A lóca négy árnyalatban kapható, a divatos mézes barna, a hagyományos fekete, a kifinomult vén rózsaszín és az ellenállhatatlan bézs-szürke szövettel borított padok az előszoba és más helyiségek kihagyhatatlan elemei lehetnek.

 

A puha, lágyan ívelt ülőrész minden korosztályt megajándékoz majd a kényelem élményével. A gyerekek öltözhetnek vagy játszhatnak rajta, a felnőttek és az idősebbek pedig pihenhetnek, cipőt válthatnak a segítségével. A lócát stílusos előszobabútorokkal kombinálva neked is gyönyörű előszobád lehet!

 

Lóca vásárlás egyszerűen 

 

Sikerült megtalálni a lakás stílusával harmonizáló színt? Nincs más hátra, mint a kosárba helyezni a terméket, megadni a személyes adatokat, valamint a szállítási címet és kiválasztani a preferált fizetési, szállítási módot. Ezen a területen is igyekszünk kielégíteni a legkülönbözőbb igényeket: fizetésre bankkártyával, előre utalással vagy utánvéttel van lehetőség, míg a szállítás futárszolgálaton keresztül oldható meg. Igény szerint a személyes átvétel is választható. A rendeléseket igyekszünk a lehető leghamarabb teljesíteni, hogy otthonodat mielőbb ékesítse ez a különleges lóca! Fedezd fel magával ragadó termékeinket még ma!