Grill pult

Grillpult

 

A grillezéshez nem csupán egy grillsütő szükséges, számos hasznos kiegészítőt érdemes beszerezni. Elengedhetetlen például egy grillpult. Sokféle kivitelezésű és felszereltségű kivitel elérhető. 

 

Egyes modellek kerekekkel ellátottak, és állítható a felsőrésznek a magassága, így sokkal kényelmesebben használható. Némelyik típus plusz fényforrással felszerelt a még hangulatosabb esti grillezésekhez. Egy időtálló grill asztal ellenálló, strapabíró alapanyagból készült, rozsdamentes acélból. Célszerű olyat választani, melyet egyszerű karbantartani, és mobilis. A sütés mellett, akár tálaláshoz, felszolgáláshoz is igénybe vehető.

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Varázsold még különlegesebbé a kertet, és alakíts ki komplett grillszigetet! A praktikus kellékek és felszerelések létfontosságúak, hogy a sütögetés még örömtelibb lehessen. A lehetőségek végtelenek, választható gurulós, helytakarékos pult, melynek állítható a magassága, és rakodó terület is biztosított általa. 

 

Grillpult felhasználási köre

 

Kerti grill készülékhez mindenképpen ajánlott beszerezni egy masszív, többfunkciós, jól felszerelt grillpultot. Nagy segítséget jelenthet a sütés során, a tálalásnál és a felszolgálásnál is. 

 

A grillasztalokat tekintve igen sokféle kialakítású és felszereltségű is elérhető. Praktikusak a gurulós változatok, melyeket egyszerűen áttolhatunk a kert másik végébe is, ahol éppen szükség van rájuk. Ugyanakkor az állítható magasságú asztallappal rendelkezők is népszerűek. 

 

A kiválasztás során szem előtt tartandó, hogy általában mekkora társaság gyűlik össze, hányan vesznek részt a grillezésben. A rendelkezésre álló területet is érdemes figyelembe kell venni. Ez alapján választhatók kisebb, mobilis, helytakarékos modellek, illetve fix, nagyobb méretű, nehezen mozgatható pultok egyaránt. 

 

A legfontosabb, hogy a saját szempontjaink szerint válasszuk ki a legmegfelelőbbet, ha például van igény az esti órákban történő grillezésre, célszerű plusz fényforrással ellátottat beszerezni. Gondoljuk át, hogy mekkora rakodó területre lesz szükség, valamint azt is, hogy a szekrényes vagy a nyitott típus szimpatikusabb. 

 

Hasznos kerti termékek grillezéshez

 

A grillpult mellett számos egyéb kerti felszerelés megkönnyítheti a közös sütést. Ilyen például egy mosogatószekrény, egy BBQ szekrény, egy hűtőgép és egy sarokszekrény pakoláshoz. Érdemes rozsdamentes acél termékeket választani, melyek hosszú éveken keresztül stabilan őrzik minőségüket.