Zuhanytálcák karneválja: hogy választom ki a megfelelőt?

A megfelelő zuhanykabin kiválasztása során érdemes nagy hangsúlyt fektetnünk a számunkra optimális zuhanytálca kiválasztására is. Első és fő szempont, hogy méreteiben és kialakításában tökéletesen illeszkedjen az általunk kiválasztott zuhanykabinhoz.

A vízvezetékeknek kellő helyet hagyva fontos, hogy a zuhanytálca lefolyója is tökéletesen illeszkedjen a kialakított adottságokhoz. A formai követelményeken túlmenően természetesen a tálca kinézete és a biztonságos zuhanyzás (csúszásmentesség) élménye is fontos.

 

Típusok személyre szabottan

A szakszerűen beépített és folyamatos gondoskodást igénylő zuhanytálcáink egytől-egyig megbízható kellékei fürdőszobájának! Választékunkban fellelhetőek az alacsony, illetve magas zuhanytálcák köríves és szögletes modelljei is. Kifejezetten európai gyártású öntött márvány, kerámia és akril zuhanytálcák teljes kínálatával rendelkezünk. Ezek minőségbeli értékeivel tisztában léve nagy gondossággal ajánljuk figyelmébe vásárlóinknak zuhanytálcáink bármelyikét! Most segítünk a választásban!

Formájukat tekintve több fajta zuhanytálcát is forgalmazunk mindegyik típusnál.

  • szögletes
  • íves
  • téglalap alakú
  • aszimmetrikus

 

Melyiket válasszam?

 

A külcsín is fontos: akril zuhanytálcák

Akril zuhanytálcáink révén általában az alapanyag kiválóságait szoktuk kiemelni. Az akril tulajdonságait figyelembe véve érdemes megemlítenünk, hogy könnyen megmunkálható, így szinte bármilyen alakra formázható.

  

Emellett előnyére válik még, hogy kifejezetten könnyen tisztítható és pillekönnyű, így egyszerűen beépíthető. Itt a klasszikus méretűektől a modernebb, más formát öltőkig szinte mindenféle megtalálható. Az akril zuhanytálcák között akad olyan is, ami ülőkével rendelkezik, így bátran ajánljuk ezeket azoknak az idősebb, vagy erejét vesztett embereknek, akik számára a zuhanyzás kisebb nehézségeket okoz!

 

Előkelő elegancia: kerámia zuhanytálcák

Kerámia zuhanytálcáink méltán kapnak annyi elismerést! Kinézetükkel egyfajta előkelőséget és nyugalmat sugároznak. Anyaguk fő jellemzőit sorolván nem hagyhatjuk ki szilárdságukat sem. Ez a fajta acélosság azonban senkit ne rettentsen el attól, hogy ezt a típust válassza!

  

Ezek egytől egyig garantáltan strapabíróak és jól megállják majd a helyüket a fürdőszobában! Szögletes és íves tálcáink mind csúszásgátlós felülettel vannak ellátva, így biztonságos zuhanyzási körülményeket nyújtanak használóinak. Akik szeretik a klasszikus szépséget és megbízhatóságot, azoknak tökéletes választás a kerámiai zuhanytálca!

 

A fürdőszobák ékkövei: öntött márvány zuhanytálcák

Kiemelten tartósnak mondhatóak öntött márvány zuhanytálcáink. Jól állják a sarat a külső behatásokkal szemben (vízkő, baktériumok, stb.)! Az öntött márvány kellemes tulajdonságai között meg kell, hogy említsük hőtartó és tároló tulajdonságait.

 

Méltán kiérdemli mindenki bizalmát megnyerő külsejével és kellemesen sima, lecsiszolt felületével. Íves, aszimmetrikus és szögletes formában érhetőek el nálunk.  Azoknak ajánljuk, akik szeretik a kényelmet és ragaszkodnak a tartóssághoz.  Garantáltan hosszú évtizedekig szolgálja majd a családot a márvány zuhanytálca, és tökéletes ékköve lesz a fürdőszobának!

Tetszett a zuhanytálcákról szóló bejegyzésünk? Ossza meg ismerőseivel is cikkünket!