Elektromos autó AMG Mercedes-Benz fekete

Termékverzió: Elektromos autó AMG Mercedes-Benz fekete
Cikkszám: LEA-M-AMG-GTR-FEK
Tömeg: 12 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
84 990 Ft
Távoli beérkezés: 2023.11.06
Normál szállítás : 3900 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Kampány típusa
Legjobb ajánlatunk
Gyártó
Leziter
Termékverzió
Elektromos autó AMG Mercedes-Benz fekete
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Mercedes-Benz GTR elektromos kisautó:

valósághű megjelenés, távirányítóval és zenelejátszási lehetőséggel

Olyan játékot keresel, ami órákig elszórakoztatja gyermeked? Az AMG Mercedes-Benz elektromos autó 3 éves és idősebb fiúk és lányok számára is tökéletes játék. Az elektromos AMG Mercedes-Benz játék autó végsebesége 5 km/h, aminek köszönhetően 100%-ig biztonságos utazást biztosít. Mindenről egy 50 W-os villanymotor gondoskodik. 120 percig képes egyetlen feltöltéssel működni, tömege 11,5 kg.

Fedezd fel a fekete színű AMG Mercedes-Benz elektromos autót, amely a legkisebbek számára is kényelmes és biztonságos vezetési élményt nyújt. Az autót két módon lehet irányítani: a szülő távirányítóval vagy a gyermek önállóan a gázpedál és a kormány segítségével. Távirányítással a szülők felügyelhetik a sebességet és irányítást.

A Mercedes-Benz GTR elektromos autó tökéletes választás a kisgyermek számára, és lenyűgöző ajándék lehet számára. Ez az elegáns modell a valódi Mercedes-Benz GTR-t idézi, minden részletre kiterjedően kidolgozva és a lehető legvalósághűbb kialakítással.

 

Ez a jármű elsősorban kültéri használatra tervezett, de ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a használatot nagyobb belső terekben is.

A járművezérelt zenelejátszás a műszerfalról, valamint a kormánykerékről vezérelhetően teszi még szórakoztatóbbá a vezetést. A járműhöz tartozik egy modern zenepanel dallamokkal, hangerőszabályzóval, MP3 és USB porttal, valamint akkumulátor töltésjelzővel a zenepanelen.

A technikai paraméterek között megtalálható a lassú indítás funkció, a puha Eva habszivacs kerekek, puha öko bőr ülés, világított első és hátsó fényszórók, kürt és zene a kormánykeréken, nyitható ajtók, valamint biztonsági övek. A jármű sebessége 3-5 km/h, a hátsókerék meghajtással és egy harmadik motorral a kormánykerék vezérlésére.

A jármű méretei a következők: hossz: 98 cm, magasság: 40 cm, szélesség tükrökkel: 52 cm. Az autó súlya 10/12 kg, és a maximális terhelés 25 kg. Az átlagos menetidő 1-2 óra, és az ülések mérete kb. 31,5×16 cm.

Ez az autó egy igazi Mercedes-Benz AMG modell, amely rendkívül szórakoztató és biztonságos játékélményt nyújt gyermekednek.

A Mercedes-Benz GTR elektromos autó 3 éves kortól ajánlott, maximális terhelése pedig 25 kg. Az autót kizárólag száraz, kemény és sík felületeken használja. Ne használja a járművet forgalmas területen vagy durva terepen.

Távirányítóval

Az autó táviránytóval

vezérelhető

Elektromos

Maximális kényelem,

szabadság 

MP3

MP3 zenelejátszó a maximális

élethüség kedvéért

Vélemények

Elektromos autó AMG Mercedes-Benz fekete
Távoli beérkezés: 2023.11.06
84 990 Ft