Komplett előszobabútor – az első benyomás a lakásban

A lakásba lépve először az előszobába érkezünk, s bár rövid ideig tartózkodunk ott, mégis fontos, hogy helyet kapjon benne egy komplett előszobabútor. Ebben a helyiségben különösen lényeges a praktikum, mivel gyakorlatias célokat szolgál ez az elem. Ez az a hely, ahova megérkezünk és ahonnan elindulunk, az előszobában tesszük le kabátunkat, cipőnket, esernyőnket, táskánkat. A nyári időszakban ennek nincs túl nagy jelentősége, ám a hidegebb évszakokban már hangsúlyosabbá válik az előszoba szerepe.

Komplett előszobabútor – az első benyomás a lakásban

Nemcsak a kényelmi szempontok mérvadóak, hanem az is, hogy a hozzánk látogató vendégekben milyen kép alakul ki rólunk és otthonunkról a belépésük után. Ebben nagymértékben meghatározó a szerepe annak, hogy milyen a komplett előszobabútor.

Komplett előszobabútor vagy külön összeválogatható elemek – melyiket válasszuk?

Jól kihasználható és szép kivitelű komplett előszobabútor is megvásárolható a webáruházunk kínálatában, illetve a különböző kiegészítők is. A kiválasztásnál döntőek a helyiség adottságai, ahogy a saját ízlésünk és lakásunk többi részének stílusa is számottevő befolyásoló tényezők.

Ha kis tér áll rendelkezésünkre, akkor érdemesebb külön összeválogatni az egyes elemeket, hogy a legcélszerűbben ki tudjuk használni a helyet. A lényeg, hogy minél kényelmesebben rendezzük be, elegendő rakodótérrel és a számunkra szükséges eszközökkel.

A ruhafogas mindenképp elengedhetetlen, ahogy a cipősszekrény is kulcsfontosságú szerepet tölt be. Jó, ha van egy pakolószekrény, ahova a táskánkat le tudjuk tenni, vagy leülhetünk rá a cipő felvételekor.

A tükör pedig szinte alapdarabnak számít, hiszen a legtöbb esetben a lakás más részén nincs nagy méretű tükör, csak az előszobában. Jó egy pillantást vetni ruházatunkra még indulás előtt, hogy elvégezhessük az utolsó simításokat.

 

Előszobabútor szett LT1927 fehér-sonoma tölgy

Kitűnő választás a stílusos LT1927 fehér-sonoma tölgy komplett előszobabútor, mely minőségi laminált DTD anyagból készült. A laminált DTD ellenállóbb a nedvességgel szemben, mint a fabútorok.

Ez a komplett előszobabútor három részből áll, melyek összességében bőven kínálnak rakodóteret személyes holmijainknak. A fogasfalhoz tartozik egy kis fiókos szekrény, amelyen alul cipőt, papucsot tarthatunk, felső polcán pedig akár kalapot, sapkát.

A függő polc alkalmas például kulcsok, kisebb tárgyak tárolására, valamint tartozik hozzá egy kétajtós szekrény két fiókkal.

A semleges fehér a sonoma tölgy színnel keverve melegséget sugároz, exkluzív megjelenést nyújt az előszobának, s otthonunk hangulatának meghatározója lehet.

 

Milyen kiegészítőket tegyünk az előszobába?

Az előszoba tulajdonképpen a lakásunk névjegye, így érdemes a kényelmi eszközökön és berendezési tárgyakon felül mutatós darabokkal is feldobni. Na de mik lehetnek ezek? Az alaphangulatot megadja a fal és annak színe.

A falakon elhelyezett hangulatos képek gyönyörű keretben igazán otthonossá varázsolják ezt a méltatlanul kirekesztett helyiséget. A tükör nemcsak hasznos számunkra, hanem a teret is tágítja, ez főleg akkor előnyös, ha kicsi az előszoba.

Egy színben harmonizáló szőnyeggel feldobhatjuk a hangulatát, s ne felejtsük el a virágokat ebben a helyiségben sem. A fényviszonyoknak megfelelően válasszuk ki az odaillőt, hogy lehetőleg hosszú életű is legyen.

Ha komplett előszobabútorra esik a választásunk, vagy kiegészítőket keresünk, mindenképpen megtalálható ezek széles választéka a webáruházunkban. Cipősszekrény, tükör, állófogas vagy lóca, minden esetben keress minket bizalommal!