Elektromos kerékpár

A sport minden életkorban fontos, a rendszeres testmozgással sokat tehetünk egészségünk megőrzéséért. Elektromos kerékpárjaink lehetővé teszik, hogy ha szükséges, könnyebb lehessen számodra a testmozgás. A tölthető akkumulátorokkal nagy távokat is megtehetsz anélkül, hogy megerőltetnéd magad.

 

A hagyományos kerékpárok lehetőséget adnak a környezettudatos közlekedésre. Azonban idős emberek vagy mozgásukban korlátozott személyek számára ideálisabb lehet egy elektromos modell. Ha szeretnél egy minőségi elektromos biciklit, Hecht kerékpárjainkat szívből ajánljuk.

tovább bezár
Kampány kategória
Készletinformáció
További szűrők
5 db termék

Hecht Prime elektromos kerékpárok

 

A német gyártó termékeit a prémium minőség és a maximális megbízhatóság jellemzi. A Hecht Prime elektromos kerékpárjai igazi városi járgányok. Egy töltéssel akár 60 kilométert is megtehetünk, bár ezt nagyban befolyásolják a kerékpározás körülményei is. A bicikli súlya alig 25 kilogramm, így könnyű az irányítása.

 

Első és hátsó csomagtartóval is rendelkezik, így bevásárláshoz, kiránduláshoz kifejezetten ideális. Minőségi váltókkal és megbízható fékekkel látta el a gyártó a Prime kerékpárokat. Nem kell lemondani a mozgás öröméről senkinek, csupán hatékony segítségre van szükség. Webáruházunk sporteszközei között az elektromos kerékpárok éppen ezt adják.

 

Hecht Compos elektromos kerékpárok

 

Szeretnél egy igazán figyelemfelkeltő és egyben praktikus és kényelmes kerékpárral közlekedni? A Hecht Compos modelljei garantáltan magukra vonzzák a járókelők tekintetét. Akkor is nagyon jó megoldás ez a típus, ha kevés a helyed a bicikli tárolására. A Compos ugyanis összecsukható, így hordozni és elhelyezni is nagyon egyszerű.

 

A kerékpár akkumulátora egy töltéssel akár 55 kilométeren keresztül is üzemelhet. Tárcsafékei segítik a biztonságos megállást, minőségi váltói pedig a nyomatékváltást. Első és hátsó LED lámpáival látni és látszani is fogsz, miközben tekersz. Ha egy extravagáns és prémium kivitelezésű elektromos kerékpárra vágysz, a Hecht Compos a neked való fazon.

 

Hecht Grimis elektromos kerékpárok

 

A fenti modellek mellett a Hecht Grimis kerékpárokat is megtalálod kínálatunkban. A vázba épített akkumulátor akár 70 kilométeres hatótávon keresztül is üzemelhet. A kerékpár súlya nem éri el a 20 kilogrammot, így könnyű irányban tartani. Őrizd meg egészséged a Hecht elektromos kerékpárjaival!