Inverteres hegesztő

Akár profi, akár hobbi barkácsoló vagy, ha fémmel kell dolgoznod, első osztályú szerszámokra lesz szükséged. A fémek egymáshoz való rögzítése a legtöbbször hegesztéssel történik. Inverteres hegesztőink a szakemberek és az ügyes kezű barkácsolók számára elengedhetetlen kiegészítők.


 


Ezek a korszerű barkácsgépek biztonságosan használhatóak és gyorsan, hatékonyan hegeszthetünk velük. Amikor ilyen típusú munkát végzünk, gondoskodjunk a megfelelő biztonsági eszközökről is. Vásárold meg webáruházunkban a hegesztőpajzsodat is, és védd meg arcod és szemeid épségét.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
4 db termék

Hecht 1824 inverteres hegesztő

 

Ha csupán az otthonodban, illetve a ház körül szeretnél kisebb munkákat elvégezni, a Hecht 1824-es inverteres hegesztője kitűnő választás. A német gyártó neve a garancia arra, hogy kifogástalan kialakítású és hosszú élettartamú lesz a hegesztőd.

 

Ebben a hegesztőben úgynevezett Hot Start funkció található, az elektróda gyorsabb gyulladásáért. Emellett az eszköz megakadályozza, hogy az elektróda ragadjon. A hegesztőáram 20 és 140 A közt állítható, méghozzá nagyon egyszerűen. Ha hobbi használatra keresel hegesztőt, megtaláltad a legjobbat.

 

Hecht 1830 inverteres hegesztő

 

Nem véletlen, hogy a Hecht népszerű hegesztőit számos típusban forgalmazza webshopunk. Ezek az eszközök a legmagasabb minőséget képviselik a piacon. A Hecht 1830-as típusú inverteres hegesztőjét is jó szívvel ajánljuk minden szakember számára.

 

Ez a készülék olyan extra funkciókkal bír, mint az argon védőgázas, fogyóelektródás ívhegesztés vagy a bevonatos pálcával végzett hegesztés. A Hot Start program meggyorsítja az ív meggyújtását, így hamarabb elkezdheted a munkát. A hegesztő súlya mindössze 4,8 kg, így könnyen mobilizálható. A gyártó által vállat 24 hónap garancia pedig ugyancsak a magas minőséget bizonyítja.

 

További Hecht termékeink

 

A Hecht igazán sokoldalú gyártó, hiszen nem csupán barkácseszközökkel vannak jelen a piacon, így nálunk sem. Különböző kerti gépeket, kézi eszközöket és védőfelszerelést is vásárolhatsz Hecht fémjelzéssel. 

 

Emellett például a gyártótól szilárd tüzelésű kályhákat vagy épp ventilátort vagy klímát is rendelhetsz. A fenti inverteres hegesztők mellett pedig további típusokat is forgalmazunk, hogy minden hobbi és profi szaki megtalálja a saját modelljét. Nézz körül Hecht termékeink között te is.