Szilárd tüzelésű kályha

A hosszúra nyúló téli estéken nincs is jobb, mint bekuckózni a meleg lakásba. Leülni a lobogó tűz elé, és kiengedni a fárasztó nap végén a gőzt. Nincs kandallód? Neked sem kell lemondanod a táncoló lángokról. Szilárd tüzelésű kályháinkkal te is átélheted nap mint nap ezt a filmbe illő élményt.

 

Webáruházunkban számos típus közül választhatsz, széles kínálattal várunk. Méretek, formák, teljesítmények változatos tárházából rendelheted meg ezt a modern, mégis klasszikusan ható fűtőtestet. Ne habozz hát, rendelj még ma, hogy már az idén melegedhess a kályha tüzénél.

tovább bezár
Gyártó
Elérhetőség
További szűrők
8 db termék

Hecht szilárd tüzelésű kályha

 

Ha böngészed webshopunk termékkategóriáit, láthatod, hogy a Hecht számos árucikkel képviselteti magát nálunk. A német gyártó neve egybeforrt a magas minőséggel és első osztályú kivitelezéssel. Nincs ez másként a szilárd tüzelésű kályhák esetében sem.

 

Számos Hecht modell közül választhatsz, így megtalálhatod a lakásodhoz leginkább illő darabot. Minimalista és díszesebb Hecht kályháink egyaránt rozsdamentes acélból és tűzálló üvegből készülnek. Felső kivezetőnyílással rendelkeznek, ajánlott tüzelőanyaguk pedig a fa vagy a fabrikett.

 

Solis szilárd tüzelésű kályha

 

A Solis típusú szilárd tüzelésű kályháinkat ugyancsak a Hecht gyártja. Ezeknek a modelleknek igazán különleges a megjelenése. Nem csupán szürke, hanem bézs színben is kaphatóak a Solis kályhák.

 

Ugyancsak felső kivezetésű termékekről van szó, melynek tűzterét hőálló üveg határolja. A Solis fatüzelésű kályha, ennek megfelelően használjunk tüzelőanyagot. A fahasábokat elhelyezhetjük a kályha alsó rekeszében, így azok mindig kéznél vannak. A Solis egy letisztult, elegáns kialakítású kályha, amely kiválóan mutat majd az otthonodban. 

 

Vulcanus szilárd tüzelésű kályha

 

A Vulcanus szilárd tüzelésű kályhák is a Hecht német mérnökeinek a keze munkáját dicsérik. Ez a fűtőtest nem csupán melegíti a helyiségeket. Beépített sütőt is kapsz, ha a Vulcanus modellt rendeled meg. A tűzön elkészült ételek zamata és tápértéke egészen más, mint a konyhai sütőben sülteké. 


Ráadásul neked könnyebb dolgod is lesz, mint a nagymamádnak volt. A régi sparheltek sütési-főzési fokozatait nehéz volt szabályozni. A Vulcanus tűzhelyen ezt könnyűszerrel megteheted. Ha szeretnél otthonodba finom meleget, egyúttal meghitt hangulatot varázsolni, jó helyen jársz a fűtőkészülékek kategóriában!