Gyerek forgószék

Ez a kategória gyerek forgószék kínálatunkat tartalmazza. Egy efféle praktikus eszköz az íróasztal mellett elengedhetetlen eleme a tanulósaroknak. Attól függetlenül, hogy eleinte a gyermek kevesebb időt tölt tanulással, lényeges, hogy minél kényelmesebb széket válasszunk. 

Ergonomikus kialakítású, kellően stabil, megfelelő támasztást garantáló modell a legoptimálisabb. Érdemes állítható változatot beszerezni, ezáltal testreszabható, a gyermek igényei szerint. Már kiskorában figyelmet kell fordítani a helyes testtartásra. Egy vidám, színes forgószék remek választás, mely egyéni ízlését tükrözi, és illeszkedik a szoba stílusához.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Az Ibis ifjúsági forgószék speciálisan fiataloknak, kisgyermekeknek lett fejlesztve, hasonlóképpen, mint a felnőtt irodai székek, de vidámabb köntösben. A magassága állítható, így még optimálisabb alátámasztást biztosít. Görgős lábai révén könnyedén áthelyezhető a helyiség adott pontjára. 

 

Vidám hangulatú gyerek forgószék a tanulás ösztönzésére

Webáruházunk gyerekbútor termékköre gyerekek számára fejlesztett bútorokat, kellékeket kínál. Helyet kaptak palettánkban a kényelmes, állítható forgószékek is. A tanulás segítésére minden eszközt be kell vetni, emellett fontos, hogy komfortos, harmonikus környezetet alakítsunk ki, ahol öröm a fejlődés. 

A megfelelő szék kiválasztása döntő az egészség szempontjából is, hiszen már kiskorban ügyelni kell arra, hogy egyenes háttal üljön, kellően megtámasztva a derekát. Az ideális testtartás a legjobban egy állítható, testreszabható bútorral valósítható meg. 

A gyerekek számára nem csupán a kényelem lényeges, hanem a rendszeresen használt kellékeinek színe, mintázata is. Egy élénkebb, serkentőleg ható színvilág sokkal érdekesebb számukra, mint egy klasszikus, egyhangú darab. 

Hozzuk meg a kedvet a tanuláshoz, és az új ismeretek elsajátításához! Válasszunk a gyermek egyéni ízlése alapján, és vegyük figyelembe, hogy a bútorelem passzoljon a szoba többi kiegészítőjéhez is. 

 

Egyszerű böngészés, gyors megrendelés

Szeretnéd még különlegesebbé varázsolni gyermeked szobáját? A legjelentősebb berendezések beszerzéséhez javasoljuk gyerekbútor kategóriánkat, ahol ergonomikus kialakítású forgószéket, íróasztalt, ifjúsági szekrényt is elérhetsz. 

Rendelj online, néhány kattintással, otthonod kényelméből!