Blog

Hogyan lehet kényelmes egy mini fürdőszoba berendezése?

2019.12.06 15:45

A kis helyiségek berendezése jelenti általában a legnagyobb kihívást, hiszen az apró méretből kell kihozzuk a maximumot, lehetőség szerint minél kevesebb bútorral, a helyhiányra való tekintettel. Ez általában nem egyszerű feladat, mert rengeteg bútor közül kell kiválasztani azokat, amik egyrészről jól néznek ki, másrészről tényleg praktikusak, és a lehető legtöbb funkciót látják el.

Ezzel egy trükköt már el is árultunk: az egyik legjobb megoldás, ha többfunkciós bútorokat választunk a kis helyiségekbe, és ez igaz egy mini fürdőszoba berendezése során is.

 

VAN, AMI MINDENKÉPPEN NAGY

 

Egy fürdőszoba esetében pláne úgy érezhetjük, hogy meg vagyunk lőve, hiszen ebben a helyiségben vannak úgymond kötelező berendezési tárgyak, úgymint a mosdó, kád vagy zuhanyzó, esetleg WC. De nem ártana, ha lenne tükör, illetve fürdőszoba bútor is, amibe a holmijainkat pakolhatjuk.

 

Nos, ha valóban kicsi a hely, akkor érdemes a kád kényelméről lemondani, és inkább a zuhanyzót választani, abból is a sarokba illeszthető fajtát, hogy ezzel is a lehető legtöbb helyet hagyjuk meg. Így máris egy fokkal nagyobb a mozgásterünk, talán nem fogjuk úgy érezni, hogy minden mozdulattal leverünk valamit, és lesz elég helyünk az öltözéshez-vetkőzéshez. Egy tipp: az íves zuhanykabin kevesebbet foglal, mint a szögletes, ezért a sarokba rakható fajták közül érdemes választani

 

Apró fürdőszoba esetében igaz, hogy minden fürdőszoba bútorból érdemes a kisebb verziókat választani, így például mosdókagylóból is. Hiszen ezekből is különböző méretek állnak rendelkezésre, ha kicsi a hely valahol, akkor nyilván nem célszerű a legnagyobbra rábökni, célszerűbb az adottságok figyelembevételével beérni egy szerényebb méretűvel.

 

Ha a fürdőszobába WC-t is kénytelenek vagyunk elhelyezni, igyekezzünk valamelyik sarokba tenni, talán így lehet a legpraktikusabban megoldani. Illetve olyan típust válasszunk, aminek a tartálya falra szerelhető, és nem a WC mögött van, ezzel is meg tudunk spórolni némi helyet.

 

POLCOK ÉS SZEKRÉNYEK

 

Hogy a fürdőszobai használati tárgyaink ne csak kallódjanak össze-vissza, a kád illetve a mosdó szélén, igen rendezetlen képet adva, szükségünk lesz fürdőszobai szekrényekre, porcokra.

 

Szekrényből nagyon praktikus a mosdókagyló alá tehető változatLehet kapni olyan fürdőszoba bútort, ami egyben mosdó, tükör, illetve szekrény. Kis helyiségekbe ezek nagyon jó választást jelentenek, érdemes alaposabban megnézni őket!

 

Egy szűk fürdőszobában jó szolgálatot tehet a falipolc, hiszen ez nem foglal helyet az alapterületből, egy alapvetően kihasználatlan részen, a falakon biztosít tárolóegységeket. A polc mellett a felső vagy fali szekrény lehetőségét is megfontolhatjuk, ha jobban szeretjük a zártabb tárolókat.

 

Lehet, hogy elsőre úgy tűnik, hogy a különböző tárolók valójában csak rontanak a helyzeten, hiszen így több bútort kell zsúfolni a fürdőszobába. A valóság azonban az, hogy ha a fürdőszoba rendetlen, mert összevissza hevernek a használati tárgyak, akkor sokkal zsúfoltabbnak tűnik, mint 1-2 kisebb szekrénytől.

NE RAGASZKODJUNK A FÜRDŐSZOBAI MOSÓGÉPHEZ

 

Bár sokan a mosógépet is a fürdőszobában tartják, ha tényleg annyira szűk a helyiség, akkor nem biztos, hogy érdemes ehhez ragaszkodni. Ugyanis a mosógép nagyon sok helyet foglal, ráadásul fölöslegesen.

 

Tehetjük például a konyhába, vagy esetleg rendelkezésünkre áll egy mosókonyha, vagy bármilyen külön helyiség, ahová víz is van vezetve. akkor talán jobban tesszük, ha nem mindenképpen a fürdőszobai elhelyezést preferáljuk, ezzel is kényelmesebbé tehetjük a mozgást a fürdőszobákban

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu