Blog

A piros színű hálószoba felér egy átokkal?

2020.03.10 08:00

Mi a baj a pirossal, ha alvásról van szó?

A piros színnek igazán nagy hatalma van. Veszélyre, tilalomra figyelmeztet. Ha forgolódni akarsz este, és csak számolni a bárányokat, öltöztesd pirosba a hálószobád.

 

Amikor az ember találkozik a vörös színnel, intenzívebb agyi tevékenységet mutat az agykéreg jobb, az érzelmi tevékenységért felelős területén. Amikor látjuk, egyfajta elkerülő viselkedési folyamat indul be. Ezért lehet az, hogy sokáig nem tudunk elaludni egy piros falú szobában.

 

Természetesen a piros szín kedvez a szexuális vágyak fellobbanásának, de a pihenést mégsem ez a szín segíti elő.

 

A piros mellett a lila is egy bűnrossz választás a hálószobába, hiszen felpörgeti az agyat, és nagyon nehéz mellette aludni. Ráadásul még a rémálmokat is elősegíti.

 

 

Ha szeretnéd igazán kipihenni magad a hálószobádban, akkor válaszd a következő színek valamelyikét.

 

Relaxáló sárga

 

A sárgát meglepően kevesen választják a hálószobájukba, pedig kiválóan elősegíti a relaxációt. Ha tehát nyugodtan szeretnél durmolni, és imádod ezt a vidám színt, szavazz az otthonos sárgára.

 

 

Zöldülj be!

 

A zöld szín is szuperül megállja a helyét a hálóban. Persze, ha vidám, és energikus ébredésre vágysz, akkor ne a nagyon erős vadzöld legyen a nyerő, hanem a halványabb árnyalatok.

 

 

A nyerő kék

 

Tudtad, hogy a szemünkben olyan speciális receptorok vannak, amelyek felelősek az agyunk napi ritmusáért? Nos, ezek a sejtek a kék színre a legérzékenyebbek.

 

Mivel a kék egy igazán nyugtató hatású szín, ezért aki kékben játszó hálószobában készülődik az alváshoz, jóval többet tud pihenni, mint mondjuk azok, akik vadító pirossal rendezik be azt.

 

 

A kék szín lejjebb viszi a vérnyomást, és boldoggá teszi az ébredést!

 

Ajánljuk figyelmedbe hálószoba összeállításainkat, melyekben az ágyon kívül gardrób, komód és éjjeliszekrény is helyet kaphat. A vásárlóink által kedvelt színek: fehér, sonoma tölgy, arizona tölgy, szürke, dió, fekete.

 

Jó pihenést kívánunk!

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu