A piros színű hálószoba felér egy átokkal?

Mi a baj a pirossal, ha alvásról van szó?

A piros színnek igazán nagy hatalma van. Veszélyre, tilalomra figyelmeztet. Ha forgolódni akarsz este, és csak számolni a bárányokat, öltöztesd pirosba a hálószobád.

 

A piros színű hálószoba felér egy átokkal?

Amikor az ember találkozik a vörös színnel, intenzívebb agyi tevékenységet mutat az agykéreg jobb, az érzelmi tevékenységért felelős területén. Amikor látjuk, egyfajta elkerülő viselkedési folyamat indul be. Ezért lehet az, hogy sokáig nem tudunk elaludni egy piros falú szobában.

 

Természetesen a piros szín kedvez a szexuális vágyak fellobbanásának, de a pihenést mégsem ez a szín segíti elő.

 

A piros mellett a lila is egy bűnrossz választás a hálószobába, hiszen felpörgeti az agyat, és nagyon nehéz mellette aludni. Ráadásul még a rémálmokat is elősegíti.

 

 

Ha szeretnéd igazán kipihenni magad a hálószobádban, akkor válaszd a következő színek valamelyikét.

 

Relaxáló sárga

 

A sárgát meglepően kevesen választják a hálószobájukba, pedig kiválóan elősegíti a relaxációt. Ha tehát nyugodtan szeretnél durmolni, és imádod ezt a vidám színt, szavazz az otthonos sárgára.

 

 

Zöldülj be!

 

A zöld szín is szuperül megállja a helyét a hálóban. Persze, ha vidám, és energikus ébredésre vágysz, akkor ne a nagyon erős vadzöld legyen a nyerő, hanem a halványabb árnyalatok.

 

 

A nyerő kék

 

Tudtad, hogy a szemünkben olyan speciális receptorok vannak, amelyek felelősek az agyunk napi ritmusáért? Nos, ezek a sejtek a kék színre a legérzékenyebbek.

 

Mivel a kék egy igazán nyugtató hatású szín, ezért aki kékben játszó hálószobában készülődik az alváshoz, jóval többet tud pihenni, mint mondjuk azok, akik vadító pirossal rendezik be azt.

 

 

A kék szín lejjebb viszi a vérnyomást, és boldoggá teszi az ébredést!

 

Ajánljuk figyelmedbe hálószoba összeállításainkat, melyekben az ágyon kívül gardrób, komód és éjjeliszekrény is helyet kaphat. A vásárlóink által kedvelt színek: fehér, sonoma tölgy, arizona tölgy, szürke, dió, fekete.

 

Jó pihenést kívánunk!