BEVERLY PC asztal, sosna andersen-szürke grafit

Termékverzió: BEVERLY PC asztal, sosna andersen-szürke grafit
Cikkszám: TEMPO-239406
Tömeg: 38 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
46 400 Ft
Beszállítói raktáron
Várható beérkezés: 3-5 nap
Lapra szerelve szállítjuk Lapra szerelve szállítjuk
Normál szállítás : 2900 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Gyártó
Tempo
Termékverzió
BEVERLY PC asztal, sosna andersen-szürke grafit
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Termék jellemzői

Szélesség 138 cm
Mélység 60 cm
Magasság 75 cm
Súlya 38 kg

Termék leírás

Az idő múlásával a gyerek felnő, nemcsak a fizikai, de pszichikai oldalról is. Változik a véleménye, ízlése, stílusa, értékrendje. Ez a változás a környezetét is érinti, melyben felnő. Egy gyerekkirályságot átváltoztatni egy serdülő tinédzseréhez nem könnyű feladat, viszont a BEVERLY elemes rendszer képes erre. Egy olyan helyet alakít ki, ahol minden tanuló különlegesnek érezheti magát, egy helyet, mely fejleszti a készségeit és jó kiindulópont a jövőbe. Az elemes rendszer laminált DTD-ből készült ABS élekkel. A díszlisták, melyek fogantyúkéntszolgálnak, MDF-ből készültek. A sosna andersen és a szürke grafit színkombináció frissességet ad a helyiségnek. A praktikus diákszoba mindent magában rejt, amire egy tanulónak szüksége lehet. Része a PC asztal BEVERLY. Elegendő rakodóteret biztosít egy szekrény és egy nyitott rakodótér, melynek köszönhetően szép és rendezett marad a szekrény tartalma. Rendezzen be egy olyan szobát, melyet imádni fognak gyerekei.

DTD (laminált)-A gyakori választás

laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A gyártók előnyben részesítik ezt az anyagot, hiszen környezetbarát, rendkívül széles a választék színben és mintázatban, felülete jól tisztítható.

Lapraszerelt kivitel

Lapraszerelt bútorainkat egyenesen a gyárból, gyári csomagolásban szállítjuk az otthonodba, ez típustól függően hungarocell, nylon és kartondoboz. A csomagolás megóvja a bútort a sérülésektől, tartalmazza a szükséges összeszerelési útmutatót, adott esetben a célszerszámot és ezek segítségével tudod összeszerelni a rendelt bútort. Amíg nem kívánod használatba venni, könnyedén tudod tárolni, mivel a karton, vagy nylon csomagolás gondoskodik a bútor épségéről. A következő terméket ajánljuk az asztalhoz: Beverly akasztós szekrény, Beverly sarokszekrény, Beverly könyvespolc, Beverly polcos szekrény, Beverly komód, Beverly ágy.

Vélemények

BEVERLY PC asztal, sosna andersen-szürke grafit
Beszállítói raktáron