Előszoba garnitúra, tölgy sonoma, GADIS

Termékverzió: GADIS előszoba garnitúra, sonoma tölgy
Cikkszám: TEMPO-238805
Tömeg: 55 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
88 900 Ft
Beszállítói raktáron
Várható beérkezés: 3-5 nap
Normál szállítás : 2900 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Termékverzió
GADIS előszoba garnitúra, sonoma tölgy
Garancia idő
12 hónap
Gyártó
Tempo

Termékleírás

Termékjellemzők

Anyaga DTD laminált
Szín  Sonoma tölgy
Méretek 90x34x195 cm

Termékleírás

Az előszoba az a hely, amelyet Ön vagy látogatója legelőször megpillant, amint hazaér, és amikor munkába megy. Az előszobafal egy nagyon praktikus bútordarab, megtalálja szinte minden háztartásban. Általában a folyosón vagy a ház vagy lakás más bejárati részeiben helyezik el. A Gadis előszobafal tökéletes búvóhelyet biztosít cipőinek és tárolóhelyet kabátjának illetve egyéb használati tárgynak. Anyaga  DTD lamináltból készült. 

GADIS előszoba garnitúra, Sonoma tölgy

A bájos Gadis előszoba garnitúra elsősorban egyszerűségével fogja elbűvölni. A tökéletes Sonoma tölgy szín elegancia és könnyedség érzetét kelti. Ez a teremkészlet nagyon jól kombinálható a belső térhez tartozó más elemekkel is. A termék polcos szekrényből, összecsukható cipőtartóból, tükörből és akasztópanelből áll. A kampók fölött polc található, amelyen tárolhatja a holmiját. Előnye, hogy sok tárhelyet kínál illetve laminált DTD anyagból készült , amely ellenáll a kopásnak , karcolásnak. 

DTD laminált bútorlap előnyei

A laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A forgácslap igényesebb bútorok esetén furnérral is bevonható. Maga a natúr forgácslap egy préseléses eljárással, elsősorban fenyő és más lágylombos faanyagok forgácsából, kötőanyag felhasználásával készül. A DTD mérsékelten vízálló, terherbírása nem túlzottan nagy. A laminált DTD ellenállóbb a nedvességnek, mint a fa bútorok, nyugodtan lehet tisztítani általános háztartási tisztítószerrel, vízzel.Lapraszerelten szállítjuk!

Vélemények

Előszoba garnitúra, tölgy sonoma, GADIS
Beszállítói raktáron