Melegház fólia 200x250x400 cm váz+fólia

Termékverzió: Melegház fólia 200x250x400 cm váz+fólia
Cikkszám: LMH-42219
Garancia idő: 12 hónap
71 990 Ft
Távoli beérkezés: 2023.11.15
Időjárásálló Időjárásálló
10 m² 10 m²
Vázzal Vázzal
Normál szállítás : 1990 Ft
Prémium szállítás : 9900 Ft

Adatok

Gyártó
Leziter
Méret
200x250x400 cm
Termékverzió
Melegház fólia 200x250x400 cm váz+fólia
Garancia idő
12 hónap
Alapterület
10 m2

Termékleírás

Termékjellemzők

AnyagPE polietilén 
Színfehér/zöld
Méretei (szé x mé x ma)2x2,5x4 m

Fólia melegház 

 

A fólia alagút kiváló megoldás azoknak, akik értékelik az elfogyasztott termékek minőségét. Saját nemesítő üzemünk működtetésével biztosak vagyunk a növények eredetében, vegyi adalékanyagok nélkülEmellett kiváló feltételeket teremt a növények fejlődéséhez, ami pozitívan befolyásolja a betakarított termés mennyiségét és meghosszabbítja a vegetációt. Védi a termést a kártevőktől, madaraktól és a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól. A fóliás melegházak előnye a származás garantálása és a műtrágya mennyiségének ellenőrzése. Tökéletesek mind ehető, mind dísz- vagy trópusi növények termesztésére.

 

Stabil melegház fólia felpöndörödés ellen

Szilárd szerkezete horganyzott acélból készül, ami rendkívül ellenálló a korrózióval szembenAz oldalfalak vége lehetővé teszi, hogy talajjal borítsák vagy kövekkel nehezítsék, ami megakadályozza a fólia felgörbülését és befolyásolja a szerkezet stabilitását.

Teremtse meg a megfelelő feltételeket növényeinek

 

Lehetővé teszi az egyszerű szellőzést és a megfelelő hőmérséklet fenntartását. Az időjárási viszonyokkal szembeni ellenálló képességének köszönhetően a növények tökéletesen szigeteltek a szabad levegő áramlásával. Alakja egyenletes fényeloszlást tesz lehetővé, ami pozitív hatással van a növények fejlődésére. Íves tetejének köszönhetően a vízgőz szabadon áramlik , így védve a növényeket a betegségektől. További előnyt jelent a tisztítás egyszerűsége, anélkül hogy speciális korrózióvédelemre lenne szükség. Jelentős előnye hogy könnyen összeszerelhető és bárhol elhelyezhető a kertben vagy a telken.

 

 

Növénytermesztés

 

A modern fólia alagútakban egy felhajtható ajtó van, ami jelentősen növeli a használat kényelmét. Előnye a 8 nyílás, hálóval és hengerelt záródással , amelyek biztosítják a légáramlást, miközben védenek a nem kívánt rovarok ellen. A mindkét oldalon elhelyezett ablakok lehetővé teszik a megfelelő nedvesség elérését és a legtöbb fény bejutását, ennek köszönhetően jelentősen befolyásolják a hozam növekedését. A fólia melegház lehetővé teszi a termesztést az időjárástól és az évszaktól függetlenül. Kiváló választás, ha saját zöldség- vagy gyümölcsültetvényt szeretne.
 

 

Időjárásálló

Ellenáll az időjárási viszonyoknak

10 m²

10 m² a termék

Vázzal

Vázzal együtt kapható

 

Termékméret

 

  • hőre lágyuló tulajdonságok
  • alacsony vízgőzáteresztő képesség
  • szerves anyagok permeabilitása
  • kémiai ellenállás
  • alacsony hőállóság 

Vélemények

Melegház fólia 200x250x400 cm váz+fólia
Távoli beérkezés: 2023.11.15
71 990 Ft