Sövényvágó olló

Igen sok modern kerttel találkozhatsz a családi házaknál. Ezek fontos része a sövény, amely nemcsak a privát szférát őrzi meg, hanem szépséget ad az otthonhoz. Ha neked is van saját zöld oázisod, akkor bizony szükséged lesz egy megbízható és hatékony eszközre, amellyel karban tudod tartani a kertet. A webáruházunkban kapható sövényvágó ollóknak hála, sokkal gyorsabban végezheted el a munkát, hiszen az eszközök a legalkalmasabbak erre a feladatra. 

 

Legyen szó kézi vagy éppen teleszkópos változatról egyaránt, nálunk mindegyikből találhatsz kedvedre valót. Nézz körbe még ma!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

A sövényvágó ollók használata

 

Neked is hatalmas otthon a zöld oázisod? Szeretnéd, ha lenne egy olyan kerti szerszámod, amely megkönnyíti számodra a növényzet karbantartását? A kézi sövényvágó ollók segítségével sokkal gyorsabban és hatékonyabban végezhetsz a művelettel, ráadásul jóval egyenletesebb lesz a végeredmény. Egy ilyen kellék remek választás, ha alternatívát keresel a sövény vágásához. A kések tiszta és pontos vágást eredményeznek, amit a legtöbb esetben tartóssággal fűszereznek meg. 

 

Míg egy hagyományos metszőollóval szinte lehetetlen elvégezni a munkát, addig egy kézi vagy éppen egy teleszkópos sövényvágó olló tökéletes választás, ha nem akarsz órákon át vagdosni. A növény meg fogja hálálni, ha folyamatosan karbantartod. Egyenletesen és szépen növekszik majd, megtartva a privát szférátokat és az otthonod szépségét. 

 

A sövényvágó ollók kínálata

 

A webshopunkban megtalálhatod többek között a Hecht gyártó számos termékét. A 0182036L jelzésű darab egy teleszkópos kivitel, amely alkalmas bokrok és élősövények vágására egyaránt. A nyél alumíniumból készült, ráadásul 4 különböző pozícióban állítható. Ehhez társul egy állítható fogantyú, amely kényelmes, illetve biztos használatot eredményez a bokrok és a fák magasabb részén lévő ágak vágása során. Végre elfelejtheted a létrás megoldást, élvezd ki az erre a célra kifejlesztett kerti szerszámok előnyeit. A pengék speciálisak, amelyek megkönnyítik a tiszta vágást. 

 

Amennyiben megtetszett bármelyik sövényvágó ollónk, kézi vagy teleszkópos változatra van szükséged a kertben található növények ápolására, abban az esetben tedd azt a kosárba. A megrendelést követően mi igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni hozzád a választott darabot.