Riasztó

Az otthonod biztonsága igen fontos tényező, hiszen enélkül nem tudsz sem pihenni, sem nyugodtan elmenni dolgozni. Szerencsére azonban manapság egyre több lehetőséged van arra, hogy megóvd az ingatlant a betörőktől. A webáruházunkban kapható riasztók előnye, hogy a vezeték hiányában a tolvajnak nincs mit elvágnia, ráadásul mind tűz esetén, mind áramkimaradáskor is megbízhatóan működnek.

 

Mivel ezeknek nincsen szüksége külső áramforrásra, így legtöbbször elég bele elem vagy akkumulátor. Érdemes tehát beszerezned egy megfelelő eszközt annak érdekében, hogy biztonságban érezd magad.

tovább bezár
3 db termék

A riasztó használatának előnyei

 

Manapság a technológia fejlődésével egyre több elektronikus készülék kerül forgalomba. Ezáltal szinte mindenre van megoldás, olyan dolgokra is, amikre nem is gondolnál. Ezek az eszközök azonban jelentős segítséget jelenthetnek számodra a mindennapok során. Főként a biztonsági rendszerek, hiszen ezek a megbízható lakáskiegészítők megóvják a tulajdonodat és persze Téged is. 

 

Napjainkban több típussal találkozhatsz, így például a praktikus, vezeték nélküli megoldásokkal, amelynek köszönhetően nem kell tartanod attól, hogy valaki elvágja a kábeleket. Emellett ez a fajta riasztó áramkimaradás esetén is működőképes, így azzal sem kell számolnod, hogy a tolvajok esetleg lekapcsolják a házban az elektromosságot és úgy mennek be. Ha tehát védelmi rendszer kialakítására kerül sor nálad, akkor jelentős mértékben növelheted meg az otthonod és a családod biztonságát.

 

A riasztók kínálata

 

A webáruházunkban kapható Home by Somogyi mozgásérzékelője egy igen egyszerű eszköz, amelyet biztonságtechnikai kiegészítőként alkalmazhatsz. Tökéletes megoldás a márka riasztókészülékeihez, hiszen hatótávolsága 12 méter. Ott van továbbá az IP44-es modell, amely egy speciális szerkezet. Figyeli a különféle mozgásokat, jelzi azokat, így még nagyobb védelemmel láthatod el az ingatlant. Az eszközt passzív infravörös szenzorral látták el, ami 180 fokos szögben érzékel. A termék nagy előnye továbbá, hogy nappal és éjszaka is működik, ráadásul ellenáll minden természeti hatásnak. 

 

Érdemes tehát alaposan szétnézni a széles palettánkon és a kosárba tenni azt a mozgásérzékelőt, amely elnyerte a tetszésedet. Ha viszont további kellékekre lenne szükséged az otthonodba, akkor lesd meg a további kategóriáinkat, hátha találsz még olyan készüléket, amely hasznodra lehet.