Kreativitás határtalan - vásárlói visszajelzés képekkel - felhajtható ülőke

Egy zuhanykabinba szerelhető felhajtható ülőke mindig jól jön fürdőszobánkba. Praktikus és kényelmes megoldás mozgássérült, idős vagy akár gyermekek számára is. Szeretjük meglepetésekkel megajándékozni vásárlóinkat, mellyel mosolyt csalhatunk arcukra, de ez sok esetben fordítva is igaz. 2 kedves vásárlónk kihasználta kreatív fantáziáját és tovább vitte a felhajtható ülőke használatát.

Kreativitás határtalan - vásárlói visszajelzés képekkel - felhajtható ülőke

Kretivitás határtalan

Sokan szeretjük a kényelmes, egyszerű megoldásokat. Egy zuhanykabinba szerelhető felhajtható ülőke mindig jól jön egy fürdőszobába, hiszen nagyban megkönnyíti idős, mozgássérült szeretteink dolgát. De ha elég kreatívak vagyunk akár kisebb előszobába is remekül tud funkcionálni cipőhuzás során. Nem foglal sok helyet és nemes egyszerűséggel le és fel is hajtható. Hát nem szuper?

Meglepetések tárháza sose fogy ki!

Kedves vásárlóink fotói mosolyt csaltak arcunkra és teljesen más szemszögből láthattuk felhajtható ülőkénket, melyet egy nem megszokott környzetebe szereltek fel. Ha te is rendekezel szuper ötletekkel és kreatív megoldásokkal ne tarcsd magadba, oszd meg velünk. 

Kiváló alkalmatosság előszobába. (vásárlóinktól kapott fotok)

Köszönjünk a szuper képeket! Mindig hatalmas öröm számunkra amikor egy újabb elégedett vásárlóval bővülünk. Ha te is rendelkezel hasonló képekkel a már beüzemelet termékeinkről kiváncsian várjuk a marketing@leziter.hu e-mail címre.

Blog

Ajánlott termékek