Blog

Kreativitás határtalan - vásárlói visszajelzés képekkel - felhajtható ülőke

2022.04.28 11:37

Egy zuhanykabinba szerelhető felhajtható ülőke mindig jól jön fürdőszobánkba. Praktikus és kényelmes megoldás mozgássérült, idős vagy akár gyermekek számára is. Szeretjük meglepetésekkel megajándékozni vásárlóinkat, mellyel mosolyt csalhatunk arcukra, de ez sok esetben fordítva is igaz. 2 kedves vásárlónk kihasználta kreatív fantáziáját és tovább vitte a felhajtható ülőke használatát.

Kretivitás határtalan

Sokan szeretjük a kényelmes, egyszerű megoldásokat. Egy zuhanykabinba szerelhető felhajtható ülőke mindig jól jön egy fürdőszobába, hiszen nagyban megkönnyíti idős, mozgássérült szeretteink dolgát. De ha elég kreatívak vagyunk akár kisebb előszobába is remekül tud funkcionálni cipőhuzás során. Nem foglal sok helyet és nemes egyszerűséggel le és fel is hajtható. Hát nem szuper?

 

Meglepetések tárháza sose fogy ki!

Kedves vásárlóink fotói mosolyt csaltak arcunkra és teljesen más szemszögből láthattuk felhajtható ülőkénket, melyet egy nem megszokott környzetebe szereltek fel. Ha te is rendekezel szuper ötletekkel és kreatív megoldásokkal ne tarcsd magadba, oszd meg velünk. 

Kiváló alkalmatosság előszobába. (vásárlóinktól kapott fotok)

Köszönjünk a szuper képeket! Mindig hatalmas öröm számunkra amikor egy újabb elégedett vásárlóval bővülünk. Ha te is rendelkezel hasonló képekkel a már beüzemelet termékeinkről kiváncsian várjuk a marketing@leziter.hu e-mail címre.

Kedvencekhez
(6 vélemény)
Rendelésre
26 990 Ft

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu