Gardróbszekrény ötletek

Na és mi lett a ruhatárolással? A ruhák a gardróbba költöztek! Kaptak egy külön öltözőszobát, exkluzív, kitüntetett szerepet kaptak, mi pedig úgy érezzük magunkat közöttük, mint a hollywoodi csillagok fellépés vagy filmforgatás után. Mármint, ha van külön helyiségünk, egy legalább 2 négyzetméternyi talpalatnyi szobácskánk erre a célra.

Gardróbszekrény ötletek

Persze a gardróbszekrényt a lakás folyosóin is el lehet helyezni, rejtve, mintegy kaméleonként beolvadva a térbe, vagy óriási tolóajtós szekrény formájában is megoldhatjuk a ruhatárolást, lecsípve erre a célra egy kis helyet a hálószoba területéből. Persze különálló, nyitottszekrényes szobácskát is kialakíthatunk az ágy végében. Ma már rengeteg kreatív megoldás létezik a gardrób megteremtésére. De vajon milyen legyen a Végül pedig nézzünk egy kombinált elrendezésű gardróbot, ahol tényleg nem tolódnak el az arányok. Itt aztán mindent lehet tárolni, ez egy mindent elnyelő, mégis profin rendszerező szekrény. Néhány egység vállfatartó rúd, ahol tökéletesen elférhetnek a szoknyák vagy az alkalmiruhák. Nagyon jó ötlet a polcok méreteivel játszani. Mind a magasságuk, mind a hosszuk eltérő lehet. Ez abban az esetben lehet jó megoldás, ha előre összeírtuk, átgondoltuk és elterveztük, hogy mit hol szeretnénk tartani, és ehhez a tudatos tervhez igazodva alakítjuk ki a gardróbszekrényt. Így a kisebb rekeszek is tudatosak, hiszen egy-egy konkrét tárgynak, eszköznek vannak kitalálva.

A gardrób kialakításának a titka a testre szabás. Gondoljuk át, hogy mit szeretnénk a gardróbban tárolni, illetve mennyit és hogyan. Nézzük át jelenlegi szekrényünket, figyeljük meg, miből mennyi van, mik az előnyei és a hátrányai.