Blog

Okoscsapok a küszöbünkön

2018.10.08 14:52
Homelux

Az intelligens tárgyakkal körülvéve az ember úgy érzi, csoda, hogy nincs még mindenhol beszélő hűtő, ami jelzi, hogy mi fogyott ki belőle, vagy könyvespolc, ami csipog, ha nem tettük vissza a helyére az olvasmányunkat.

Vannak most még feleslegesnek tűnő fejlesztések, de olyan is akad szép számmal, ami megkönnyíti az életünket, időt és energiát spórol számunkra. Ilyen az intelligens csaptelep!

A formavilág az okostelefonok dizájnját idézi üveglappal, érintőképernyővel. A csaptelep egy érintésre személyre szabott szolgáltatást kínál. Beállítja a vízsugár erősségét, a hőmérséklet és a hideg-meleg keverési arányt. Mindemellett színterápiás funkció is elérhető, hogy a reggeli mosakodás közben feltöltődhessünk energizáló rezgésekkel. Persze vannak modellek, melyek csak a víz hőmérsékletéhez igazodva váltanak színt – hideg víz esetén kék, meleg esetén vörös lesz a fényük – ám látványban az sem marad el a színterápiás változattól.

Az okos csaptelepek alapvető funkciói közé tartozik a mozgásérzékelős ki- és bekapcsolás. Az időzítőt magunk is beprogramozhatjuk, hogy a mozgás megszűnése esetén még hány másodpercig folyjon a víz. Az átfolyó víz mennyiségét szabályozó készülékek mellett jelentős megtakarításra tehetünk szert a víz és szennyvíz díjában.

 

Ha tönkrement a régi csaptelepe, ne cserélje le ugyanolyan típusúra, hanem legyen bátrabb! Gondoljon inkább két lépéssel előbbre!

Jó lenne, ha nem kellene perceket töltenie azzal, hogy beállítja a fürdővíz hőmérsékletét? Teker egyet a melegből, felet a hidegből… de ha nem stimmel a víznyomás, akkor valahogy mégsem lesz a fürdővíz az igazi.

Az okos csapok esetében Önnek nem lesz ezzel gondja. Csak kiválasztja az érintőképernyőn, vagy a kezelőpanelen a kíván hőmérsékletet és a csap folyamatosan ezt adagolja önnek. Időt takarít meg ezzel a módszerrel, ráadásul nem kell ellenőriznie a kádba folyó vizet, csak elmerülni a forró habokban, ha készen van a fürdővíz.

Az intelligens konyhai, vagy fürdőszobai csapok érzékelők sokaságával vannak felszerelve, így maximális kontroll alatt tarthatjuk a vízfogyasztásunkat. A csöpögést jelző szenzor villogással adja tudtunkra, ha javításra szorul a készülék.

Az ivóvíz ingadozó minősége miatt sok okos csaptelepet beépített vízszűrővel látták el a gyártók. A szűrők eltávolítják a vízből a nemkívánatos szagokat, és kellemes ízű, lágy italt engedhetünk a poharunkba, ha megszomjazunk.

Érdemes váltani tehát, mert a jövő már a konyhánkba, fürdőszobánkba is bekopogott.

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu