Gőzkabin

Mindenki szeretne otthonra egy saját wellnessközpontot, ami minden igényt kielégít. Sajnos azonban nem minden lakásban valósítható meg mindez. Egy gőzkabin beszerelésével viszont Te is komfortos és felszerelt fürdőszobát alakíthatsz ki otthonra. Ezek a termékek hasonlóak a szaunákhoz, hiszen tulajdonképpen izzasztókamraként vannak jelen.

 

A nálunk kapható változatok rendkívül jó stresszoldó és persze relaxáló hatással bírnak, ráadásul télen még hasznosabbak lehetnek az esetleges betegségek esetén. A számos kivitelben kapható típusok között Te is biztosan találsz majd megfelelőt.

tovább bezár
1 db termék

Miért érdemes gőzkabint választani?

 

A gőzkabinokban magas a páratartalom, így remekül alkalmazhatóak télen torokfájás és köhögés esetén. Nyáron is jól jöhetnek ezek az izzasztókamrák, hiszen ebben könnyedén kikapcsolódhatunk, miközben méregtelenítjük a testünket. De vajon miért érdemes neked ezt választanod?

A kabinokban rendkívül magas a hőmérséklet, így a gőz képes megemelni a tested hőmérsékletét, ezáltal erősítheted az egész szervezetedet. A szaunákkal ellentétben ezekben általában 40-45 fok van, ám a rengeteg pára miatt ez sokkal magasabbnak érződik. A segítségével ellazíthatod az izmokat, oldhatod a stresszt, illetve regenerálhatod az egész testedet. Hatásos továbbá felső légúti betegségek kapcsán, illetve az immunrendszer erősítésére is kiváló módszer egy gőzkabin beszerelése. 

 

Gőzkabin kínálatunk

 

A webáruházunkban kapható változatok között több olyan is van, amely akár a Te fürdőszobádban is kényelmesen elfér. A Sanotechnik gyártmányok mellett rendelhetsz még Sanomix típusokat is, így még a márka kapcsán sincs szükség kompromisszumot kötni. A minőségi gőzkabinok kaphatóak alacsony és mélytálcás kivitelben egyaránt, de léteznek elektronikával felszerelt modellek is. 

Ott van például a RELAX Quick Line, amely egy hat fúvókával ellátott, keverő csaptelepes, esőztetős típus. A kezelőpanel egy digitális touch screent kapott, a tetővilágítás pedig színterápiás jelleggel bír. A hangulatvilágításról pedig egy LED lámpa gondoskodik a gőzkabin belsejében. Nagy előnye továbbá, hogy belülre felszerelésre került egy rádió és egy hangszóró, a szellőztetést pedig ventilátorral oldották meg. Kell ennél több? Szerintünk nem, úgyhogy irány a webshop gőzkabin kategóriája, ahol könnyedén rendelhetsz igényeidnek megfelelő darabot.