Kertigép

Ebben a kategóriában kerti gép kínálatunkat találod. Fűnyírók, fűkaszák, sövényvágók, lombszívók, körfűrészek és még számos kerti munkálathoz nélkülözhetetlen praktikus eszköz elérhető. Évszaktól függően a kertben mindig akad elvégzendő feladat, a hólapátolástól kezdve a fűnyírásig. 


 


Szerezz be minden szükséges kerti gépet, melyekkel a kinti munkák még gördülékenyebbek lehetnek. Webáruházunkban bőséges a termékpaletta, permetezőt, magasnyomású mosót, gyepszellőztetőt, ágvágót is rendelhetsz. Bővítsd a kertben használatos gépek és kiegészítők gyűjteményét! A kert gondozása ezekkel az eszközökkel örömtelivé, egyszerűbbé válik.

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

A gyönyörű kert folyamatos gondoskodást, karbantartást igényel. Nem mindegy azonban, hogy milyen eszközökkel dolgozol. Hecht gépeink mindenben a segítségedre lesznek. Megbízhatóság, időtállóság, magas minőség jellemzi őket. 

 

Kerti gép választékunk 

 

Nálunk, a Homeluxnál, Hecht termékeink között kerti gépek széles választékából válogathatsz, ugyanakkor védőfelszerelések, szerszámgépek, bútorszettek is megtalálhatók. Válogass kedvedre!

 

Könnyítsd meg a kert karbantartását, és fusd át önjáró fűnyíró kínálatunkat is! Benzinmotoros és elektromos gépet is választhatsz igényeid szerint. A gondosan nyírt, mutatós pázsit nem álom többé. 

 

Sövényvágóinkkal egyszerűen formázhatod a cserjéket és a kerítés melletti bokrokat. Az összegyűjtött ágakat pedig egy praktikus ágaprítóval komposztként, talajtakaróként is felhasználhatod. 

 

Egy magasnyomású mosóval a kerti bútorok és gépek takarítása gyerekjáték, de a terasz tisztítása is pillanatok alatt megoldható. Ajánljuk még seprőgépeinket, számos tartozékkal, plusz kiegészítővel. 

 

Milyen kerti gépet érdemes beszerezni? 

 

Kerttulajdonosként bizonyára elgondolkodtál már azon, hogy egy okosan összeválogatott gép- és kellékgyűjtemény mennyi könnyebbséget jelentene. Ezeket a hasznos eszközöket bármikor előveheted a garázsodból.

 

Egy fűnyíró és egy sövényvágó beszerzése elengedhetetlen. Javasoljuk önjáró fűnyíróinkat, melyek nagy segítséget jelentenek. Egy lombszívó szintén nélkülözhetetlen az őszi idő beköszöntével. 

 

Nem hiányozhat gyűjteményedből egy magasnyomású mosó és egy ágaprító sem. Elkopott a korábbi láncfűrészed? Semmiképp se dolgozz viseltes, elavult termékekkel, válaszd a biztonságos munkavégzést, és cseréld le régi darabjaidat, modern, megbízható Hecht gépekre!