Kerti szerszám

A veteményes kertek kialakítása és művelése jóval könnyebb, ha profi kerti szerszámokat használsz. Webáruházunkban a lelkes kertészek számára kínálunk prémiumminőségű eszközöket.

 

Hidd el, ha jól műveled a kerted, sokkal több örömöd lesz benne. Legyen szó konyhakertről, friss fűszernövényekkel, vagy virágos kertről, a jó szerszám félsiker. Gyorsabbá és hatékonyabbá teheted a munkádat. Zöldebb a fű, ha van egy fűhengered és profi öntözőrendszered. Könnyebb a metszés, ha van egy éles metszőollód. Frissítsd fel a szerszámos kamrát, rendelj tőlünk kerti eszközöket!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Földművelő kerti szerszámok

 

Tavasszal nagyon fontos lépés a veteményesben és a virágoskertben egyaránt a talaj előkészítése. A jól lélegző, laza földszerkezet kialakításához elengedhetetlen egy ásó. Most alakítod a kerted? Mulcsot kell szétterítened, kavicsot leszórnod? Szerezz be egy kézreálló lapátot, gyorsabban fog menni a munka. Gereblyéink ugyancsak hozzájárulnak a talaj előkészítéséhez, lombseprűinknek pedig ősszel veheted nagy hasznát.

 

Öntözéstechnika

 

Egy kert sem lehet meg profi öntözéstechnikai eszközök nélkül. Webáruházunkban a locsolótömlők, szórófejek és tömlőkocsik széles választékával várunk. Nem szeretnél kézzel locsolni? Az automata öntözőrendszerek kiépítéséhez szükséges eszközöket is megrendelheted tőlünk. Válassz kerti zuhanyaink, különböző mozgó locsolófejeink közül. A locsolórendszer automatizálásának alapja a minőségi, megbízható időzítő. Nálunk ezt is megvásárolhatod.

 

Ágvágó ollóink

 

A fás szárú növények karbantartásához minőségi fémeszközökre van szükség. Kézi ágvágóink a kezdő kertészek kezében is kiválóan funkcionálnak. Válaszd ki a saját igényeidnek megfelelő ollót, széles a választék. Ha igazán profi ágvágót szeretnél, böngéssz teleszkópos szerszámaink közt. Ezekkel a prémiumkategóriás ágvágókkal biztosíthatod fáid, bokraid egészséges fejlődését. 

 

Sövényvágó ollóink


Nem csak a fák és masszívabb cserjék igényelnek rendszeres metszést és gondozást. A kerti sövények szépségéhez és egészségéhez is nagyban hozzájárul a kurtítás. Sövényvágó ollóinkat is hagyományos, illetve teleszkópos kivitelben forgalmazzuk. Termékeink segítenek a kívánt sövényforma kialakításában. Használatuk egyszerű, alapanyagai pedig kiváló minőségűek. Válaszd bármelyiket is, öröm lesz a kertészkedés.