E14 energiatakarékos izzó

A lakás megfelelő megvilágítása kardinális kérdés, amikor átalakításra kerül sor. Persze nem csak a felújítás során jöhet szóba egy megfelelő lámpa vagy égő, hanem szinte bármelyik nap kialhat a régi és jól bevált darab. Webáruházunkban azonban nemcsak hagyományos változatokat találhatsz, hanem LED-es, de még E14 energiatakarékos izzókat is egyaránt.

 

Az E27-es és a GU10-es mellett ez a legkeresettebb gyártmány a piacon. Ezekből létezik meleg fényű, spirál alakú, de még sima hagyományos kinézetű darab is. Nézz be hozzánk, és válaszd ki a megfelelőt még ma!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Energiatakarékos izzó

 

Az energiatakarékos izzókkal kapcsolatban sokan nincsenek tisztában azok előnyeiről. A tervezésnek köszönhetően akár 80%-kal csökkenthető egy adott lámpa fogyasztása, ha a megfelelő minőségi darabot tesszük bele. A legtöbb ilyen termék akár 10-15.000 óráig is bírja, ellenben a réginek mondható változatokkal, amelyek maximum 2000 óra után megérnek a cserére. 

 

Bár az tény, hogy érzékenyek a folyamatos fel-le kapcsolgatásra, ez könnyen kiküszöbölhető azzal, ha esténként égve hagyjuk őket. Mivel jóval tovább bírják és alacsony a fogyasztásuk, nem kell aggódnunk a számlák miatt sem. 

 

Az E14 energiatakarékos izzók kínálata

 

A Home by Somogyi E14 energiatakarékos izzója egy spirál alakú, 13 W-os változat, amely meleg fehér színben pompázik. Ha megbízható terméket keresel kedvező áron, akkor mindenképpen jó választás lehet ez a model. A KFS 13/14M kompakt fénycsöves verzió “A” osztályba tartozik, így már rövid távon is remek lehetőséget ad a spórolásra. A színhőmérséklete 2700 K, ami a legtöbb háztartási izzóra jellemző. Az égő használata teljes mértékben biztonságos és környezetbarát, hiszen az innovatív AMALGAM technológiával készült el. 

 

Ott van továbbá a 7 W-os, E14-es is, amelyre a gyártó 14 hónap garanciát vállal. A hagyományos kinézetű termék SNL 310-es irányfényhez lehet kiváló választás a számodra. Az E14-es foglalattal rendelkező eszköz jó teljesítménnyel bír, így nyugodtan választhatod ezt a minőségi darabot otthonodba!

 

Érdemes tehát megnézni az energiatakarékos izzóink kínálatát, hiszen többféle teljesítménnyel és kialakítással rendelkező darabot tartunk a választékunkban!