Blog

Beépíthető konyhablokkok - Ha a maximumot szeretnéd kihozni a konyhából

2021.11.19 10:26

A beépíthető konyhabútorok a konyhák ékei lehetnek, központi szerepet tölthetnek be a lakásokban, stílusos megjelenésükkel és praktikusságukkal könnyen levehetnek a lábadról.

Az ünnepek, valamint ezzel együtt a családi- és baráti összejövetelek közeledtével még inkább érdemes elgondolkodni a tökéletes konyhablokk kiválasztásán.

Ebben a cikkünkben eláruljuk a beépíthető konyhablokkok legnagyobb előnyeit!

Miért válassz beépíthető konyhablokkot?

A beépíthető konyhablokkok a létező legtöbb pozitív tulajdonságot egyesíthetik magukban, amik érvényesülhetnek a konyhában.

A konyhablokk darabok harmonizálnak egymással,egységet alkotnak, így teremtik meg a konyhában uralkodó szépséget. Az egységen itt színbeli, méretbeli és stílusbeli összhangot is érhetünk, hiszen egy konyhablokk segítségével nem lesznek a konyhában eltérő bútorok, zavaróan eltérő részletek.

A tökéletes helykihasználás is egy hatalmas pluszpont a konyhablokkok javára. A plafonig érő polcrendszerek, a beépített mosogatótálca, a sütő, a főzőlap és a páraelszívó megfelelő elhelyezése mind ezt a tulajdonságot erősítik.

A rendezett környezetet könnyebb tisztán tartani. A látványos berendezés nyugalmat varázsolhat a konyhába, ahol öröm lesz a főzés és az étkezés.

 

Szabadon variálható darabok

Egy beépített konyhablokk hatalmas lehetőségeket tartogat magában. Vannak darabok, melyek szabadon variálható elemekkel rendelkeznek, ezek elrendezésében csak a képzeleted és a stílusod szabhat határokat. Megvalósíthatod saját ötleteidet és kihozhatod konyhádból a maximumot!

 

Klasszikus és kötött formák

Ha egy letisztultabb és kötöttebb modellt keresel, akkor is megtalálhatod a tökéletes választást. Kifinomult és elegáns megjelenést kölcsönözhetsz a konyhának ezekkel a klasszikus kialakítású alapkonyha berendezésekkel.

 

Széles színpaletta, hogy biztosan megtaláld a tökéletes darabot!

A színválaszték miatt sem kell aggódnod! Lehet szó tündöklő fehérről, elegáns feketéről, csillogó ezüstről vagy fahatású darabról, biztosan megtalálod a tökéletes konyhablokkot!

 

 

Ráadásul most akciós áron juthatsz hozzá a legcsodásabb darabokhoz! Válaszd ki a legszebb konyhablokkot webáruházunkban és rendezd be álmaid konyháját!

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu