Mennyire jó döntés a falba építeni a wc tartályt?

Tartós, komfortos, ráadásul a beszereléssel sem lesz gond

 

Mennyire jó döntés a falba építeni a wc tartályt?

A komfortérzetet emeli a csendes működés, ami a töltőszelepnek és a hangszigetelésnek köszönhető. Ha a régi, hangosabb változatokat szoktuk meg, akkor ezt eleinte furcsának találhatjuk, de rövid időn belül természetessé válik. Szintén a kényelemhez tartozik a könnyű takaríthatóság, ami nemcsak magára a WC tartályra vonatkozik, hanem arra is, hogy sokkal könnyebb lesz felmosni körülötte – ehhez hamar hozzászokunk.

A tartósságát már bizonyította, hiszen vannak olyan háztartások, ahol több mint egy évtizede hibátlanul működik. A praktikussági faktorhoz tartozik a számos beépítési lehetőség, ugyanis a legtöbb csészével kompatibilis, ezen kívül összeköthetjük például a szagmentesítéssel.

Mivel kiforrott technológiáról van szó, ezért utólag is beszerelhetjük – vagyis akkor, ha felújításra kerül a sor. Ebben az esetben a művelet a régi WC csésze, a szerelvények és a tartály eltávolításával veszi kezdetét, majd egy speciális kereten keresztül bepakolják a tartályt, végül burkolják a felületet. A teljes megvalósításra 1-2 napra van szükség, a későbbi szerelést pedig egy előre kialakított nyíláson oldhatjuk meg.