Vásárlói visszajelzés képekkel és véleménnyel - Salvador műrattan kerti bútor szett

A teraszunk stílusos és komfortos megjelenése épp olyan fontos, mint otthonunk többi szobájának berendezése. Egyik kedves vásárlónk is így gondolta ezért gondoskodott is róla, hogy megteremtse azt a légkört teraszán amit megálmodott magának Salvador műrattan kerti bútor garnitúránkkal. Egyszerű formája és színe rendkívül elegáns megjelenést teremt.

Vásárlói visszajelzés képekkel és véleménnyel - Salvador műrattan kerti bútor szett

Kényelem mindenek felett

Nincs is jobb érzés annál, mint amikor reggeli kávénkat a teraszon ülve, madár csisergést hallgatva fogyasztahtjuk el. Igazán hangulatos tud lenni, főleg akkor ha izlésünknek megfelelően be is rendezzük. Volt szerencsénk együtt működni Mann Alexandrával aki a Salvador műrattan kerti bútor szettünket választotta teraszára.

Hangulatos terasz - Salvador kerti bútor garnitúra

Egy kerti bútor szett igazán hangulatossá tudja varázsolni teraszunkat, főleg ha a Salvador kerti bútor garnitúráról van szó. Stílusos, de mind e mellett kényelmes és hagnulatos is. Hatalmas öröm volt számunkra, hogy kedves vásárlónk egyik kedvenc bútora lett. Kedves és számunkra motíváló visszaigazolást kaptunk részéről, melyet megosztanánk veletek:

"Végre itt a napsütés, a jó idő, így belevetettem magam az erkélyünk csinosítgatásába. Ismét a Homelux.hu-ra esett a választásom, hiszen náluk találtuk meg az elképzelésünknek megfelelő bútor szettet. A Salvador balcony kerti bútor garnitúra szett egy elegáns és kényelmes kerti bútor, amelynek eredeti, rattanra emlékeztető felülete az UV sugárzásnak és az időjárás viszontagságainak ellenálló műanyagból készült. Könnyű tisztán tartani és nagyon egyszerű összeszerelni. Imádom a kinti kávézásokat és olvasást, így nagyon boldog vagyok, hogy végre ilyen gyönyörű bútorok díszítik erkélyünket." (Mann Alexandra)

Rosario Balcony kerti bútor szett öszeszerelésének folyamata:

Rosario Balcony kerti bútor szett öszeszerelt állapotban:

Köszönjünk bíztató visszajelzését és a szuper képeket! Mindig hatalmas öröm számunkra amikor egy újabb elégedett vásárlóval bővülünk. Ha te is rendelkezel hasonló képekkel a már beüzemelet termékeinkről kiváncsian várjuk a marketing@leziter.hu e-mail címre.

Blog