FLOKI NEW PC asztal könyvespolccal, fehér

Cikkszám: TEMPO-230196
43 900 Ft
Beszállítói raktáron
Lapra szerelve szállítjuk
Lapra szerelve szállítjuk
Normál szállítás : 1900 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Gyártó
Tempo
Termékverzió
FLOKI NEW PC asztal könyvespolccal, fehér
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Termék jellemzői

Szélesség 120 cm
Mélység 60 cm
Magasság 150 cm
Súlya 33 kg

Termék leírás

Teremtsen magának egy helyet, ahol nyugodtan a munkájába merülhet. Munkahelyéből teremtsen egy teljesértékű irodát, ahol háborítatlanul összpontosíthat a munkájára, és az ötletek majd szinte maguktól jönnek. Íróasztal azoknak, akik gyakran dolgoznak számítógépen, kreatívak és ismerik a hatékony munka értékét. A FLOKI NEW számítógépes asztalról beszélünk, mely nemcsak a dizájnnal varázsolja el Önt, hanem a praktikusságával is. Kecses vonalakkal, szilárd konstrukcióval és fehér színnel büszkélkedik. A praktikus tárolórekeszek nyitott polcok formájában, lehetővé teszik, hogy minden szükséges dokumentum kéznél legyen, de mégis átláthatóan rendszerezve. Ideális darab a modern terekbe. A FLOKI NEW az Ön irodájában vagy diákszobában biztos, hogy nem veszik el. A fehér szín minden sarkot kivilágosít. Laminált préseltlapból készült.

DTD (laminált)-A gyakori választás

laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A gyártók előnyben részesítik ezt az anyagot, hiszen környezetbarát, rendkívül széles a választék színben és mintázatban, felülete jól tisztítható.

Lapraszerelt kivitel

Lapraszerelt bútorainkat egyenesen a gyárból, gyári csomagolásban szállítjuk az otthonodba, ez típustól függően hungarocell, nylon és kartondoboz. A csomagolás megóvja a bútort a sérülésektől, tartalmazza a szükséges összeszerelési útmutatót, adott esetben a célszerszámot és ezek segítségével tudod összeszerelni a rendelt bútort. Amíg nem kívánod használatba venni, könnyedén tudod tárolni, mivel a karton, vagy nylon csomagolás gondoskodik a bútor épségéről. A következő terméket ajánljuk az asztalhoz: Salim irodai szék, Darisa irodai szék, Quirin new irodai szék.

Vélemények

FLOKI NEW PC asztal könyvespolccal, fehér
Beszállítói raktáron