HANY pc asztal,szonoma tölgy

Cikkszám: TEMPO-214991
55 600 Ft
Beszállítói raktáron
Több színben
Több színben
Lapra szerelve szállítjuk
Lapra szerelve szállítjuk
Szín
Normál szállítás : 2900 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Gyártó
Tempo
Termékverzió
HANY pc asztal,szonoma tölgy
Garancia idő
12 hónap
Szín

Termékleírás

Termék jellemzői

Szélesség 118 cm
Mélység 60 cm
Magasság 75 cm
Súlya 39,5 kg

Termék leírás

Adjon a hétfőknek kissé pozitívabb hangulatot. Az elegáns, funkcionális és praktikus HANY PC asztal segít a dolgok helyes beállításában, és a hétköznapoknak stílusos tulajdonságot ad. A nagy asztal felület, és a tágas fiók elegendő helyet biztosít az irodai berendezéseknek, miközben megőrzi a minimalista megjelenését. Kiváló minőségű DTD laminált bútorlapból készült, időtlen fehér színű kivitelben. Ez a csodálatos darab káprázatossá teszi a belső teret, és stílusos segítővé válik, amellyel sokkal többet tud kreálni.

DTD (laminált)-A gyakori választás

laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A gyártók előnyben részesítik ezt az anyagot, hiszen környezetbarát, rendkívül széles a választék színben és mintázatban, felülete jól tisztítható.

Lapraszerelt kivitel

Lapraszerelt bútorainkat egyenesen a gyárból, gyári csomagolásban szállítjuk az otthonodba, ez típustól függően hungarocell, nylon és kartondoboz. A csomagolás megóvja a bútort a sérülésektől, tartalmazza a szükséges összeszerelési útmutatót, adott esetben a célszerszámot és ezek segítségével tudod összeszerelni a rendelt bútort. Amíg nem kívánod használatba venni, könnyedén tudod tárolni, mivel a karton, vagy nylon csomagolás gondoskodik a bútor épségéről. A következő terméket ajánljuk az asztalhoz: Visar irodai szék, Lener irodai szék, Tamson irodai szék. 

Vélemények

HANY pc asztal,szonoma tölgy
Beszállítói raktáron