Takarítás világnapja

Takarítás világnapja

 

Ebben a kategóriában a takarítás világnapja alkalmából gyűjtöttük össze a tiszta környezethez nélkülözhetetlen készítményeket, és eszközöket. Az ENSZ környezetvédelmi programja abból a célból indította a kezdeményezést, hogy ezen a napon tegyük rendbe életterünket, és figyeljünk oda a környezetünkre. 

 

Szeptember harmadik szombatján többféle módon is segíthetünk a nemes cél érdekében, például szemétszedés révén, vagy a hulladék szelektálása által. Sokan alapos szorítozásba kezdenek, és átnézik gardróbjukat. Ugyancsak ez a nap a legalkalmasabb arra, hogy átgondoljuk mivel is takarítunk, mennyire vigyázunk környezetünkre és szervezetünkre.

tovább bezár
Kategória
Kampány kategória
Gyártó
Termékkategória
Készletinformáció
További szűrők
2 db termék

Egy csokorba gyűjtöttük a releváns termékeket, tisztítószereket, impregnálókat, valamint a biztonságos takarítás eszközeit is, a védőmaszkokat. Ha ezek mellett az akciós termékeink is érdekelnek, javasoljuk a készletsöprés kategória átböngészését!

 

Takarítás világnapja alkalmából elvégzendő teendők

 

Webáruházunk bőséges termékköre felöleli a takarításhoz és karbantartáshoz szükséges készítményeket és kiegészítőket, például üvegtisztítót zuhanykabinokhoz, ablakokhoz, impregnáló anyagot a gránit mosdókagylókhoz. Beszerezhető zsíros, makacs szennyeződések eltávolítására szolgáló bio tisztítószer is. 

 

A világméretű nagytakarítás céljából kinevezett napon bőven akad lehetőségünk a hozzájárulásra. Ilyen egy kiadós, alapos otthoni takarítás beiktatása, melybe beletartozik az ablakmosás, a felmosás és a különféle felületek ápolása is. Rengeteget tehetünk környezetünkért azzal is, ha például természetjárás közben ügyelünk arra, hogy felszedjük az utunkba kerülő szemetet. Az alkalom szintén remek lehetőséget kínál egy átfogó szelektálásra, legyen szó a gardróbról vagy a garázsban tartott barkácseszközökről. 

 

Ezzel nem csupán magunknak segítünk, hanem az adományozáshoz is összeállíthatunk egy pakkot a már nem használt kellékeinkből, ruháinkból. 

 

Környezetkímélő, bio tisztítószerek 

 

Ezen a napon fontos átgondolnunk azt is, hogy valóban indokolt-e, hogy agresszív szereket használjunk. Számos öko-termék létezik, melyek környezetbarát módon, kíméletesen, mégis hatékonyan tisztítanak. Ilyen például a zsíros szennyeződések eltávolítására fejlesztett Deante készítmény, mely élelmiszerekkel érintkező felületeken is alkalmazható. Bevethető munkalapok, asztalok, padlók, mosogatók és páraelszívók tisztításához egyaránt. 

 

Bio szemléletű, környezetbarát termékek használatával tudatosan járhatunk el bolygónk és az egészségünk megőrzése érdekében.