Műanyag asztal

Kerti asztalra van szükséged? Nem tudod, hogy milyen típus, mekkora méret és milyen stílus nézne ki jól az udvaron vagy a teraszon? Akkor ne is menj tovább, hiszen webáruházunkban hatalmas választékból veheted meg azt az egyet, ami minden igényedet kielégítheti. A műanyag asztalok például remek választások nagycsaládok esetén, ahol extra helyre van szükség az esti grillezéshez.


 


A rendkívül tartós kivitelek nagy előnye, hogy könnyen tisztán lehet őket tartani, emellett pedig a tárolásukra sem kell nagy hangsúlyt fektetned. Nézz körbe tehát még ma, és válaszd ki a tökéleteset!

tovább bezár
Kampány típusa
Gyártó
Anyaga
Termékkategória
Készletinformáció
További szűrők
28 db termék
 

Műanyag asztalok az erkélyre vagy az udvarra

 

Te is szeretnél egy igazán praktikus kültéri asztalt, de még mindig nem találtad meg azt a típust, ami megfelelő lenne a számodra? Akkor a kerti asztalaink között biztosan találsz majd olyan fajtát, amire végre azt mondhatod: ez az, amire egész eddig vágytam! A többféle méretben, színben és formában beszerezhető darabok mindegyike rendkívül tartós, ráadásul nagyon könnyen tisztítható. Nem fog ki rajta az idő vasfoga, ráadásul ellenáll szinte minden időjárási körülménynek. Amikor pedig éppen nincs szükség rá, a súlyának köszönhetően szinte bárhol tudod tárolni. Hát nem nagyszerű?

 

A műanyag asztalok kínálata

 

A webáruházunkban kapható műanyag asztalok között ott van például az Elise kivitel, amit többféle színben is be tudsz szerezni. Az egyszerű forma és a kényelmes használat mellett számos egyéb jó tulajdonsággal is rendelkezik. Ilyen például az időjárásállóság, a könnyű karbantartás, illetve az UV-védelem egyaránt. Tisztítani nagyon egyszerűen lehet mosószeres vízben áztatott törlőruhával, ami nem fogja sem megkarcolni, sem kifakítani a bútordarabot. A letisztult és modern modell már önmagában is felhívja a figyelmet arra, hogy itt bizony nagy dolgok fognak még történni. 

 

Ami pedig a Futura asztalt illeti, a tökéletes kialakításának hála számodra is vonzó megoldás lehet, ha reggelente az udvaron vagy a teraszon szeretnéd elfogyasztani a kávédat. Az időjárásállósága mellett pozitív tulajdonsága, hogy gyakorlatilag nulla karbantartást igényel. Emellett nyugodtan kint tudod hagyni egész évben, nem megy tönkre még a téli időszakban sem. 

 

Amennyiben tehát a műanyag kerti asztalokra szavazol, akkor mindenekelőtt nézz körbe a széles választékunkban, hogy megtaláld azt a típust, amely a legjobban passzol majd az otthonodba.