Szúrófűrész

Ha szeretsz barkácsolni, tudod, hogy akkor lesz igazán eredményes a munka, ha minőségi szerszámokkal dolgozol. Szúrófűrészeink kínálatát épp ebben a szellemben állítottuk össze. Nem véletlen, hogy az igen népszerű gyártó, a Hecht termékeit találod meg ebben a kategóriában. 

 

Fedezd fel kínálatunkat, és böngészd végig szúró- és szalagfűrészeinket. Sőt, további barkácsgépekkel is felszerelheted velünk a műhelyedet. Légy akár hobbi barkácsoló vagy tapasztalt szakember, jó szívvel ajánljuk a Hecht modelljeinket. Ezek a készülékek hosszú éveken át lesznek minőségi társaid a munkában.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Hecht szalagfűrészeink

 

Ha szeretnél egy minőségi szerszámgépet a fa finomabb részleteinek kidolgozásához, akkor Hecht szalagfűrészünket ajánljuk figyelmedbe. Ez az akár 45 fokos szögig dönthető fűrész egyaránt alkalmas puha- és keményfa megmunkálására. Sőt, akár farost- és laminált lemez vágására is használható a készülék.

 

A szalag majdnem másfél méter hosszú, és 20 centiméter átmérőjű kerekekre van felszerelve. Ha fontos számodra a precizitás, az igényesség és a biztonságos munkavégzés, válaszd a Hecht szalagfűrészt. Természetesen webáruházunk termékei között megtalálod a géphez illő fűrészszalagot is.

 

Hecht szúrófűrészeink

 

Nem csupán fa megmunkálásához kínálunk magas minőségű barkácseszközöket. A Hecht szúrófűrészeivel a fa mellett műanyagot, sőt fémet is vághatsz. A Hecht 1545 elektromos szúrófűrész kézre álló markolattal és 500 wattos teljesítménnyel vár. A vágási mélysége vas esetében 6 milliméter, fában pedig akár 55 milliméter is lehet.

 

A 600 wattos Hecht 1546-os szúrófűrész percenként akár háromezres fordulatszámra is képes. Így 65 milliméter vastag falapok formázására is alkalmas. A markolata kézre áll, a minőségi kivitelezés pedig a biztonságos munkavégzés záloga. Rendeld házhoz akár prémium szállítással is a Hecht fűrészeit, és dolgozz könnyedén, biztonságosan.

 

További barkácsgépeink

 

Jól tudjuk, hogy egy igazi szaki műhelyében a fűrész mellett számos egyéb barkácsgép is helyet kap. Ennek fényében alakítottuk ki webáruházunk kínálatát is. Fűrészeink között találsz körfűrészt, szalagfűrészt és hinatfűrészeket is. 

 

Emellett különféle csiszológépeket, gyalukat és köszörűket is forgalmazunk. Ütvefúróink, fúrókalapácsaink, bontókalapácsaink pedig könnyebbé teszik a kemény munkát.