Gladiator

Gladiator

 

Ebben a termékkategóriában találhatod meg a Gladiator márka kiváló minőséget és egyedi megoldásokat alkalmazó SUP-jait, amelyeket akár tóban, tengerben, sőt még folyóban is bátran bevethetsz. Ha szereted az evezést, de nem tudod, hogy milyen SUP-ot válassz, akkor feltétlenül tekintsd meg kínálatunkat, hiszen az általunk forgalmazott darabok a csúcsminőség mellett még garanciálisak is, így biztosan nem kockáztatsz vele semmit!

 

Ha szeretsz világot látni, kalandozni, új dolgokat kipróbálni, akkor mindenképp szerelkezz fel ezzel a nagyszerű eszközzel! Kattints bátran, olvasd el a részletes termékinformációkat, és érezd minél hamarabb a vizet a talpad alatt!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Kalandozni a világban nagyszerű, de hazatérni az otthonunkba még jobb. Ahhoz, hogy mindkettőt a lehető legjobban ki tudd élvezni, számtalan használati tárggyal várunk webáruházunkban. Elsősorban a lakás, a ház és a kert területén felmerülő igényeket szolgáljuk immáron több mint egy évtizede, de olykor vásárlóinkat meglepve olyan dolgokat is forgalmazunk, amelyet máshol lehet használni. Mint például a Gladiator által gyártott SUP-okat.

 

Akár kezdő vagy, akár profi, a Gladiator termékeit imádni fogod!

 

Több ok is van, amiért mindenki, aki használja, odáig van ezekért a deszkákért. Az innovatív technológiáknak köszönhetően igazán stabil és strapabíró termékre számíthatsz, amelyet akár gyorsabb tempójú túrákhoz is be tudsz vetni. 

 

A többrétegű kialakításnak hála nem kell attól tartani, hogy idejekorán felmondja a szolgálatot, évekig hű társad lehet a SUP-od. A csúszásgátló felület mellett a póráz is a biztonságodat szolgálja, de a többi, a deszkához járó tartozék is a kényelmedről fog gondoskodni, mint például a pumpa, a jó kialakítású gurulós táska vagy az evezők.

 

Menj biztosra!

 

Természetesen nagyobb bizalommal fordulsz egy olyan termék iránt, amelyre garanciát kapsz. Szerencsére az igazán megbízható gyártók szavatolják a minőséget, így nem kockáztatsz tulajdonképpen semmit, de még akár a 60 napos visszaküldési lehetőséggel is élhetsz, ha mégsem nyerte el a tetszésedet a termék.

 

Ettől persze annyira nem tartunk, mert a kiváló minőség mellett a Gladiator a fantasztikus külsőt is ugyanúgy fontosnak tartja. Ha eldöntötted már, hogy mihamarabb SUP-ra szeretnél pattanni, akkor nincs más teendőd, mint kiválasztani a számodra tetszetős darabot! Vásárláskor köthetsz rá biztosítást is, sőt még a szállítás módjai (normál vagy prémium) között is válogathatsz.