Thermor elektromos fűtőtest

Ebben a kategóriában a Thermor elektromos fűtőtestek találhatók. A fürdőszoba fűtése több szempontból is sarkalatos kérdés az otthonunkban. Egyrészt sokkal jobban esik kilépni a kádból vagy a zuhany alól, ha a levegő kellemesen meleg. Másrészt a gőz lecsapódását is csökkenti a megfelelően fűtött fürdőszoba. Ez pedig a penész megelőzése érdekében elengedhetetlen. 

 

Webáruházunkban olyan hatékony, gazdaságos és helytakarékos fűtőtesteket forgalmazunk, amely a legkisebb fürdőben is elfér. Thermor elektromos fűtőtestjeinkkel megoldottá válik a törölközők szárítása, valamint a falakat és a levegőt is átmelegíthetjük.

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Thermor elektromos fűtőtestek

 

Az elektromos fűtési technológia azért nagyon praktikus, mert nem kell újabb energiaforrás bekötésével foglalkoznunk. Csupán egy fűtőpatronra, a radiátor folyadékkal való feltöltésére és egy konnektorra van szükségünk.

 

A Thermor fűtőtestjeit több méretben és teljesítménnyel forgalmazzuk. Ezek a törölközőszárító radiátorok a mindennapi használatban lévő fürdőszobai textilek tárolására is alkalmasak. Mivel gyakorlatilag alig emelkednek ki a fal síkjából, bármelyik fürdőszobában találunk számukra helyet. Ha egyszerűen szeretnéd megoldani a fürdőd fűtését, válaszd a Thermor Corsaire modelljét.

 

Thermor Soprano Sense elektromos fűtőtest

 

Nem csupán törölközőszárító radiátorokkal képviselteti magát webáruházunkban a Thermor. A gyártó Wifi-n keresztül is vezérelhető fűtőtestjei a jövőt testesítik meg. Négy vezérlési módban használhatjuk ezt az igazán dizájnos konvektort, amelyet könnyen falra szerelhetünk. A beépített termosztátnak köszönhetően biztosított a készülék energiatakarékos működése.

 

A Thermor úgy alakította ki a Soprano Sense fűtőtesteket, hogy azok egyenletesen melegítsék fel a helyiségeket. A készülékek működése extra halk, így nem zavarnak majd a mindennapi tevékenységeid közepette. A Thermor csaknem 90 éves tapasztalata pedig garancia a minőségre.

 

Thermor Evidence3 elektromos fűtőtest

 

Ha egy könnyen beüzemelhető és egyszerűen programozható elektromos fűtőpanelt keresel, akkor az Evidence3 a te választásod. A falra szerelhető konzol segítségével könnyedén rögzítheted a fűtőtestet. Ezek után már csak be kell dugnod egy konnektroba, hogy élvezhesd a meleget.

 

Az Evidence3 érzékeny termosztáttal rendelkezik, így amint csökken a hőmérséklet, már működésbe is lép.