Led modul

Ha szeretnél igazán különleges és sokoldalúan használható világításra szert tenni, érdemes beszerezned egy LED modult. Ez könnyen csatlakoztatható egy mozgásérzékelős, mágnesezhető lámpatesthez. Óriási előnye, hogy kapcsolgatni nem szükséges, mozgás hatására lép működésbe. 


 


Webáruházunkban két típusú LED modul fedezhető fel, amelyek különböző típusú lámpatesthez alkalmazhatóak. Teljesítményük és fényforrásaik száma azonos. Tekintsd meg őket és szerelj be modern, stílusos világítást otthonod bármely helyiségébe!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Webáruházunk kiemelt figyelmet fordít a világítás kérdésére. Hiszen a lakás egyes részeinek, a különböző szobáknak, a közösségi tereknek és a csöpp kis sarkoknak a hangulatát is a fényforrások száma és minősége határozza meg a leginkább. 

 

Ma már különböző stílusú, modern és letisztult vagy éppen feltűnő és különleges lámpatestek és égők kaphatóak, amelyek segítségével még a legunalmasabb zugok is igazán izgalmassá tehetőek. Tekintsd meg választékunkat, és szerezz be fényforrásokat a lakásba a mi segítségünkkel!

 

LED modul több típusban

 

Áruházunk kétféle LED modullal rendelkezik. Ezek közül az egyik, az LMS 12/165M LED modul egyedi megjelenésben áll a vásárlók rendelkezésére. Óriási előnye, hogy fényereje sokkal szerteágazóbb, mint egy hagyományos LED fényforrásé. Ugyanakkor kapcsolgatni nem kell, mozgás hatására lép működésbe. Ha egyszer felvillant, 25 mp-ig ég. A legtöbb “UFO lámpához” könnyen csatlakoztatható. A mágnesnek köszönhetően a rögzítést bárki meg tudja oldani. Hatótávolsága 3 és 7 m közötti, 170°-os, és több színárnyalatban is elérhető. A termék átmérője 165 mm. 

 

Az LMS 12/165H LED modul az előbb említett típushoz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. Mindkét fajta azonos árban kapható, és beszállítói raktáron van, így ízlésednek, valamint annak a lámpatípusnak a figyelembevételével válaszd ki a megfelelőt, amelyhez csatlakoztatni szeretnéd.

 

Világítás a közösségi terekben

 

Mivel a LED modul hatalmas hatótávolsággal és fényerővel rendelkezik, érdemes nagy alapterületű, sokak által használt helyiségekbe tenni. Kiváló például a hallba, az előszobába, a nappaliba vagy a konyhába. Szerezz be egy ilyen ütős darabot, és nyűgözz le vele mindenkit!