Kerti szállítókocsi

Sokszor fordul meg a fejedben, hogy milyen hasznos lenne otthonra egy kerti szállítókocsi, amivel sokkal egyszerűbben hordhatnál ide-oda ágakat, rönköket vagy éppen szerszámokat? Már a régebben élt emberek fejében is megfordult a gondolat, hogy nem ártana megkönnyíteni a kerti munkákat egy olyan eszközzel, ami nagyobb teherbírású.

 

Ezeknek a kerti gépeknek hála pedig végre nem kellett akkora erőt kifejteni, gyorsabbá és hatékonyabbá váltak a kint végzett munkálatok. A webáruházunkban kapható szállítókocsik között számos termékkel találkozhatsz!

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
11 db termék

Miért hasznos egy kerti szállítókocsi?

 

A múltban a malomban dolgozó molnárok már használtak molnárkocsit, hiszen az egyes őrleményeket csak nagyon nehezen lehetett szállítani. Később azonban az eszköz több ipari tevékenységbe is beszivárgott, így jutott el a családi házak kertjeibe is. A különféle méretekkel rendelkező válozatokból számos típus létezik, amely megkönnyíti a választást. Akadnak olcsóbb modellek, amelyek kisebb súlyok emelgetésére, gazoláshoz, kertészkedéshez alkalmasak. Természetesen találkozhatsz továbbá erősebb, benzinmotoros kiadással is, amelyek azért jóval strapabíróbbak. 

 

Ezek a minőségi kerti gépek, szállítókocsik tehát nagy segítséget jelenthetnek a mindennapokban. A legolcsóbb és legegyszerűbb változattól egészen a nagyobb teljesítményű eszközökig léteznek belőlük prémium gyártmányok. A háztartásban szívesen használnak továbbá összecsukható kivitelt is, hiszen ezek kis helyen elférnek, ha pedig hirtelen van rájuk szükség, akkor pillanatok alatt elő lehet őket kapni. 

 

A kerti szállítókocsik palettája

 

A webáruházunkból beszerezhető eszközök között ott van például a Hecht 2636-os modell, amellyel gyorsan és egyszerűen szállíthatod a kavicsot, a követket, a földet, de akár a kerti törmeléket egyaránt. Egy erőteljes változat nagy segítséged lehet az építkezések során, de választható továbbá mezőgazdasági és erdőgazdálkodási munkákhoz egyaránt.

 

Egyszerűbb házi felhasználásra azonban talán jobb megoldás az 52184-es kerti szállító, amely több Hecht kerti traktorhoz használható. A 250 kilogramm súlyig terhelhető verzió fém alvázzal ellátott, közel 28 kilogrammot nyomó eszköz. Hasonló paraméterekkel rendelkezik az 52145-ös kivitel, amelynek térfogata 75 liter, de ugyanúgy 250 kilogrammot bír egyszerre.