Elektromos fúrókalapács

Ebben a kategóriában az elektromos fúrókalapácsok találhatók meg. Időről időre előfordulhat, hogy meg kell szerelnünk valamit az otthonunkban. Ha erre sor kerül, sokkal gyorsabban és szebben elvégezhetjük a munkát, ha megfelelőek a barkácseszközeink. A prémium gépekre még inkább szükségünk van, ha mindennapi munkaeszközökről van szó. 


 


Webáruházunk kínálatában a fúráshoz és egyéb barkácsmunkákhoz számos kelléket megtalálsz. Barkácsgépeink közül ajánljuk számodra a Hecht első osztályú termékeit. Elektromos fúrókalapácsainkkal pillanatok alatt átfúrhatod a különböző anyagból készült felületeket. Nézz hát szét nálunk!

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
5 db termék

Hecht 1028 elektromos fúrókalapács

 

A német Hecht cég nem csak a barkácseszköz kategóriában képviselteti magát a webshopunkban. A gyártó termékeit kiváló minőségű alapanyagok és nagy gonddal összeállított modellek jellemzik. A Hecht 1028 elektromos fúrókalapács is megfelel ezeknek a kritériumoknak.

 

Kényelmes, segédmarkolattal is ellátott, ergonomikus fogantyújával kézre áll a kalapács. A beépített rezgéscsillapítás még stabilabbá teszi a fogást és így biztonságosabbá a munkát. Használd a fúrókalapácsot fa, fém vagy beton munkafelületeken. A gyártó két vésőfejjel, három fúrófejjel és egy praktikus tárolódobozzal egészíti ki az új fúródat.

 

Hecht 1069 elektromos fúrókalapács

 

Ha nagyobb teljesítményű gépre van szükséged a munkálatokhoz, válaszd a Hecht 1069 elektromos fúrókalapácsot. Ez a barkácsgép percenként 560-at fordul terhelés nélkül, és 3530 ütést ad le. Lenyűgöző teljesítmény, mellyel a legkeményebb betonfelületek is kezelhetőek. 

 

A rezgéscsillapító segít fixen kézben tartani ezt a figyelemre méltó fúrókalapácsot. A stabilitást szolgálja továbbá a gumírozott fogantyú és a segédfogantyú is. Így növeli a gyártó a munkavégzés közbeni biztonságot. A német minőség ennél a terméknél is garantált, csak úgy, mint a többi Hecht barkácseszköz esetén.

 

További Hecht barkácsgépeink

 

Az elektromos fúrók mellett további Hecht barkácsgépeket is találsz webáruházunk termékei között. Rendelhetsz tőlünk akkumulátoros fúrókalapácsot is, ha szeretnél szabadabban mozogni munka közben. 

 

Emellett elektromos körfűrészeket, inverteres hegesztőket és csiszológépet is forgalmazunk. Igyekszünk a legmagasabb minőséget képviselő gyártók termékeit kínálni számodra. A Hecht az egyik legmegbízhatóbb partnerünk. Próbáld ki te is!