Földfúró

Ebben a kategóriában földfúró kínálatunkat találod, melyek rendkívül hasznosak lehetnek fák ültetésénél, kerítések telepítésénél egyaránt. Egy ilyen praktikus fúrógép elengedhetetlen kertészeknek, mezőgazdasági termelőknek. Személyes célokra, hobbi szintjén is alkalmazhatók. 

 

A kertben nem csupán a fűnyírásra kell gondot fordítani, hanem gyakran lyukak ásására is szükség lehet, mint például oszlopok rögzítésénél, növények ültetésénél, veteményes kialakításához, palántázás esetében. A kifogástalan eredményhez érdemes egy erős, praktikus földfúrót igénybe venni.

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

 

A kerti munkálatok sokkal könnyebben végezhetők, ha speciális eszközökkel történnek. Szeretnél még több fát ültetni? Esetleg egy külön területen veteményest alakítanál ki? Szükséged van egy új kerítéselemre? Ez esetben egy fúrógép nagy segítségedre lehet. 

 

A földfúró felhasználási köre

 

Ajánljuk hobbikertészeknek, szakmabelieknek, erdőmérnököknek és bárkinek, aki imád a kertben tevékenykedni. A gyönyörű gyümölcsfákkal teli és palántákban bővelkedő kert nem álom többé. Szerezz be egy megbízható Hecht fúrógépet, mellyel egyszerűen és profi módon végezheted az aktuális földmunkákat! 

 

Oszlopok rögzítése, új kerítés telepítése, növények ültetése innentől kezdve gyerekjáték lesz. Kisebb átmérőjű, mély gödröket más módon nem lehetne tökéletesen megásni. Könnyítsd meg a kinti feladatokat, és dolgozz gördülékenyen! 

 

A fúrógép mellé egyéb kerti gépeket is beszerezhetsz, ehhez fusd át izgalmas kerti gép választékunkat, így biztosan semmi sem kerüli el figyelmedet!

 

Praktikus szerszámgépek és eszközök

 

Webáruházunkban számos munkagépet, kerti elfoglaltsághoz való szerszámgépet, és kiegészítőt is elérhetsz. Szívügyünk, hogy mindenki megteremthesse a régóta megálmodott tökéletes kertjét. Ehhez azonban célirányosan érdemes beszerezni minden hasznos eszközt. 

 

Szemezgess kerti gép szekciónkban, fedezd fel fűnyíró, sövényvágó, földfúró választékunkat! Válogasd össze azokat a kellékeket, amelyekre szükséged lehet! Szerelkezz fel, hogy egyszerű, és örömteli lehessen a kertészkedés! Ültess palántákat, gyümölcsfákat, valósítsd meg régi vágyad! Praktikus szerszámgépeink mindig a segítségedre lesznek. Megbízhatóak, strapabíróak, és hosszú éveken át biztonsággal használhatók.