Tisztítás és karbantartás

Ha véget ér a kerti parti, bizony hátravan még a grill megtisztítása. Ez jóval egyszerűbb, ha megfelelő eszközök állnak rendelkezésünkre. A faszenes grillek nagyobb törődést igényelnek használat után. A nyílt tűz nagyobb szennyeződéssel jár. A gázos és elektromos grilleket is szükséges azonban sütés után letakarítanod. Ha nem szeretnél sokat vesződni, nézd meg webáruházunk tisztításhoz és karbantartáshoz készült kiegészítőit.


 


Grilltisztító keféink, kefetartónk segítségedre lesznek a grillek karbantartásában. Érdemes lehet ponyvát is beszerezned, ami a további szennyeződésektől óvja a grillt.

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Tisztítás és karbantartás grilltisztító kefével

 

A grillek használatából adódóan nagy az esély rá, hogy a sütőfelületre ráégnek a különböző ételek. Ezeket az odaégett szennyeződéseket nem könnyű eltávolítani, azonban erre is kínálunk neked megoldást. Grilltisztító keféink egy- és többfunkciós kivitelben is kaphatóak. 

 

Ezek a sokoldalú eszközök kaparó- és sörtés felületekkel is rendelkeznek. Ezek segítségével az égett zsiradékot és más egyéb szennyeződést is hatékonyan el tudod távolítani a grilledről. Fontos, hogy ezt tedd meg minden használat után, mert így sokkal könnyebb a dolgod. Ha hagyod még tovább száradni a foltokat, nagy eséllyel küzdelmesebb lesz a grill megtisztítása.

 

Grilltisztító kefetartó

 

Mint minden tevékenység, a grillezés is sokkal egyszerűbb, ha kéznél vannak a szükséges eszközök. A sütéshez szükséges kellékeket elhelyezheted a grillek tárolópolcain. Azonban a tisztításra használható eszközök tárolására is kényelmes és praktikus eszközünk van a számodra. 

 

A grilltisztító kefét speciálisan erre kiképzett tartón tárolhatod. Így egyrészt biztosított a tisztítókefék higiénikus elhelyezése. Másrészt gyorsan lekaphatod a tartóról a tisztítóeszközt, ha az étel beszennyezte a grillt. Így a lehető leggyorsabban távolíthatod el a kifröccsent zsírt. Természetesen a biztonságra is ügyelned kell, hogy ne égesd meg magad egy kis piszok miatt.

 

A grilleszközök jelentősége

 

A grillek tisztítása annál egyszerűbb, minél kevesebb a rajtuk lévő szennyeződés. Grilleszközeink használatával minimálisra csökkentheted a zsiradékok, szószok lecsöppenését, szétfröccsenését. Rendeld meg grillvilláinkat, grillapátjainkat, szilikonos kenőecsteinket. Ezekkel az eszközökkel könnyen mozgathatod, forgathatod és ízesítheted a készülő ételeket.