Mirpol kerti grill

Mirpol kerti grill

 

Te is szeretsz odakint sütni? Finomságokat készíteni? Húsokat grillezni? Akkor jó helyen jársz, hiszen a webáruházunkban széles kínálatban találhatsz Mirpol kerti grilleket. Ezek a berendezések remek ürügyet adnak arra, hogy a szabadban főzőcskézz.

 

Jó idő esetén a grillezés kiváló alkalom arra, hogy találkozz a rokonokkal és a barátokkal, hogy együtt szórakozzatok, miközben készül valami remek fogás. Amikor végre itt a tavasz, a házban való időtöltés nem lesz annyira vonzó, hiszen a legtöbben a kertben vannak ilyenkor. Nézz körül a széles palettánkon, és válogass kedvedre!

tovább bezár
Termékkategória
Készletinformáció
További szűrők
21 db termék
 

Milyen kerti grillt érdemes választani?

 

Amennyiben nincsen tapasztalatod a grillezés kapcsán, elmondjuk, hogy mire figyelj, ha berendezést keresel magadnak. A Mirpol termékek között biztosan találsz megfelelő darabot, de azért van pár dolog, amit mindenképpen vegyél figyelembe, ha kerti grillt vennél. Léteznek ugyanis gázgrillek, elektromos modellek, de szénnel működők is. Így ez már egy szempont, amit nem árt átgondolnod. Nem mindegy ugyanis, hogy mivel akarod működtetni, ráadásul mindegyik típussal más-más íze van az ételeknek. 

 

Mindenki mást képzel el, ha grillre gondol. Nincs benne semmi meglepő, hiszen hatalmas a kínálatuk ezeknek a kerti eszközöknek. A Mirpol gyártmányok olyan megoldásokkal készülnek, amelyek lehetővé teszik, hogy akár kolbászt, akár húst, akár zöldséget grillezz magadnak. A háromszög alakzatban megerősített lábak vagy a polcok és a kerekek mind-mind prémium anyagból készülnek, így ez például egy jó megoldás, ha tartós és időtálló kerti grillt keresel. 

 

Mirpol kerti grillek

 

A webáruházunkban kapható Mirpol kerti grillek között találhatsz például gömb alakú, fedéllel ellátott típust is, amely zománcozott acél tálból és acél fedélből áll össze. A krómozott főrács és egy további szénrács segít abban, hogy könnyen áthelyezd egyik helyről a másikra. Minden kerti grill más és más, éppen ezért érdemes alaposan szemügyre venni a főbb tulajdonságokat. 

 

Ott van továbbá a faszenes, téglalap alakú változat is, amely 4 fokozatú rostélymagasság-beállítással rendelkezik. Ez lehetővé teszi az ételek elkészítésének ellenőrzését és elkészítését egyaránt. 

 

Amennyiben megtetszett valamelyik modellünk, nyugodtan tedd a kosárba, ahonnan pillanatok alatt megrendelheted a neked tetsző Mirpol gyártmányt. Mi pedig igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni hozzád a választott darabot.