Festékszóró pisztoly

Festékszóró pisztoly 

 

Az egységes, vékony rétegben történő festékfelvitel elengedhetetlen eszköze a festékszóró pisztoly. Makettezők, dekorfestéssel foglalkozók, alkotóművészek előszeretettel alkalmazzák. Egy akkus modell révén teljes mértékben szabadon dolgozhatsz, kábelek, vezetékek nélkül. 

 

Többféle eszköz is elérhető, talán a legismertebbek a HVLP technológiával működők, melyek egyszerűen kezelhetők, mindenféle speciális tudás nélkül. Az ilyen típusú barkácseszközökkel háromféle módon állítható a festéksugár, függőleges, vízszintes és kör alakban. Ezek a készülékek két részből állnak, tartalmaznak egy tartályos pisztolyt és egy motoros meghajtó egységet.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Az egyenletes eloszlást és a megfolyásmentes munkát a festéknyomás-szabályozó gomb garantálja. Precíz, pontos, gyors munkavégzést tesz lehetővé a szórópisztolyos mód. Legnagyobb előnye, hogy olyan helyeken is megoldható általa a színezés, ahol hengerrel vagy ecsettel nem lehetne kivitelezni. 

 

Festékszóró pisztoly a hatékonyabb, egyenletesebb végeredményért

 

A gyorsabb, egyenletesebb rétegben történő festéshez különböző szórópisztolyok javasoltak. A levegős pisztolyok közé sorolandók a normál nyomásúak és a HVLP, amely tulajdonképpen a “nagyobb mennyiséget alacsony nyomáson” módot fedi. Webáruházunk barkácsgép termékköréből beszerezhetsz akkumulátoros modellt is. 

 

Az elektromos pisztolyoknak szintén két alapvető típusát különböztetjük meg, a belső kompresszorosat és az elektromágneses pumpával működő változatot. Természetesen nem csupán a választott készüléktől függ a végeredmény minősége, hanem a festék fajtájától, minőségétől is. 

 

Miért olyan hasznosak ezek a speciális berendezések? Általuk gyorsabban és hatékonyabban dolgozhatsz, sokkal szebb, egyenletesebb eredménnyel számolhatsz. Ez különösen fontos makettezés esetében például. A miniatűr példányok minél vékonyabb rétegben történő színezése ecsettel szinte kivitelezhetetlen. Festékszóró pisztollyal azonban mindez örömteli feladattá válik. 

 

A kreatív hobbik nélkülözhetetlen kelléke

 

Egyetlen alkotóművész eszköztárából sem hiányozhat egy megbízható, könnyen kezelhető festékszóró pisztoly. Makettek és figurák festésénél egyaránt alapkövetelmény, hogy kifogástalan, gyönyörű, egységes fedést biztosítsunk. Ennek legideálisabb módja, ha ecsetes megoldás helyett szórópisztollyal dolgozunk. 

 

Szerezz be praktikus készüléket, és alkoss szabadon!