Mirpol függőágy

Mirpol függőágy

 

A Mirpol függőágyak lehetővé teszik, hogy a szabad levegőn ki tudj kapcsolódni egy nehéz nap után. Olvass a kedvenc könyvedből, igyál meg egy kávét, esetleg fogyassz el valami finomságot, aludj egyet, hiszen a tavasz első napsugarait neked is ki kell élvezned.

 

Mit szólnál a tökéletes pihenéshez egy kerti függőágyban? A gyártó olyan termékek készítésére törekedett, amelyek minden kertben megállják a helyüket, mert tartósak és stílusosak. Élvezheted a nyaralásodat a kert elhagyása nélkül. Nem is kell ennél több! Nézz szét a széles palettánkon és válogass kedvedre!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Milyen függőágyat válassz otthonra?

 

Szeretnél egyet lazítani odakint? Koncentrálni a jelenre? Meginni egy kávét és ejtőzni a friss levegőn? Akkor itt az ideje, hogy beszerezz magadnak egy Mirpol terméket, azok közül is egy függőágyat, amely lehetővé teszi, hogy kiélvezd a napsugarakat. Nincs is kellemesebb annál, mint amikor egy meleg júliusi napon az árnyékban töltheted a délutánt. A függőágy vásárlása során nem árt figyelembe venni a teherbírást, a méretet, illetve az anyagot egyaránt. A webáruházunkban kapható modellek szélessége 50-150 cm, míg a maximális teherbírásuk 120-150 kg-ig terjed. Minden kerti függőágyunk gondosan készült, kifinomult, tartós és stílusos, így szinte minden otthonban megállja a helyét. 

 

Figyelj arra is, hogy mennyire könnyű az ágyat az egyes helyekre rögzíteni. A bútorokat sokszor a meglévő feltételekhez kell igazítani, ez azonban nem azt jelenti, hogy ne lenne miből válogatni. A klasszikus változatok hagyományos megoldása a két fára való rögzítés, azonban előfordul, hogy erre nincsen lehetőség. Ilyenkor ideális lehet a terasz oszlopára való felhelyezés. 

 

Megéri a Mirpol függőágy?

 

Egyértelmű, hogy igen, hiszen rengeteg lehetőséget biztosít arra, hogy kipihend a mindennapok fáradalmait, napozz egyet, esetleg olvass a napon. Kiváló megoldás a medence mellé, egy frissítő zuhanyt követően, esetleg a jakuzzihoz. Így bármikor megengedheted magadnak, hogy szívj egy kis friss levegőt.

 

Amennyiben úgy gondolod, hogy megtaláltad a tökéletes Mirpol függőágyat magadnak, abban az esetben nyugodtan tedd azt a kosárba. Mi pedig igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni hozzád, hogy minél előbb használatba tudd venni azt. Nézz körbe a széles palettánkon, és válassz egyet még ma!