Mirpol kerti ház

Mirpol kerti ház

 

Egy udvaros családi háznál mindig akad olyan szerszám, eszköz, aminek helyet kell találni a hideg téli napokon. Emellett nem árt megóvni őket az esőtől, a napsugárzástól, esetleg a széltől. Remek megoldás egy tároló, ahol védve vannak a szélsőséges időjárástól. A webáruházunkban kapható Mirpol kerti házak tökéletes választások, ha szerszámos házat keresel a kertbe.

 

Arra szolgálnak, hogy a kinti gépeket rendezetten és egy helyen tarthasd. Megkönnyítve ezzel a dolgodat, hiszen nem kell időt töltened a keresgéléssel és a rendrakással. Nézz körbe a széles palettánkon még ma!

tovább bezár
Méret
Alapterület
Készletinformáció
További szűrők
9 db termék

Rend a lelke mindennek

 

Biztos vagy benne, hogy volt egy új lombseprűd, de fogalmad sincsen, hogy hova tetted? Nincs annál bosszantóbb, mint amikor dolgoznál odakint, de nincsenek meg az eszközeid hozzá. Nem kell aggódnod többé, hiszen a Mirpol termékeinek hála, állandóan rendet tarthatsz az udvaron. A kerti ház, ami elegáns és praktikus, megoldást jelent a rendezetlen kerti kellékek számára. 

 

A Mirpol kerti ház sok mindenre használható, hiszen lényegében minden elfér benne, amire egy udvaros otthonnál szükséged lehet. Akár gereblyéről, akár talicskáról, akár bicikliről van szó, a szerszámos fészerben elrejtheted ezeket az eszközöket. De szükség esetén kiváló megoldás fa tárolására, a medence téli elhelyezésére, tulajdonképpen bármire, amit meg szeretnél óvni és ami miatt rendetlenség keletkezhet az udvaron. 

 

A Mirpol kerti házak kínálata

 

A webáruházunkban kapható szerszámos tárolóknak több típusa létezik. A műanyag kerti házak és a fahatású változatok mind-mind hasznodra válhatnak. Viszont nincsen egyöntetű kérdés arra, hogy melyiket érdemes megvenned, hiszen mindegyiknek megvan a maga karaktere. Persze nem mindegy, hogy mekkorát szerzel be, hiszen nálunk többféle méret közül válogathatsz. De azért valljuk be, minél nagyobb, annál jobb!

 

A szerszámos házak a kert alapvető felszerelései, hiszen a tároló remek hely a kinti szerszámok és felszerelések, illetve gépek rendben tartására. Méretének hála a kerti házban egyszerűen elfér bármilyen praktikus felszerelés.

 

Amennyiben megtetszett valamelyik Mirpol kerti házunk, abban az esetben mi segítünk eljuttatni azt hozzád. Tedd a kosárba, rendeld meg, és már nem kell többet tenned, mint várni a futárra. Nézz szét még ma, és vegyél egyet, nehogy lemaradj a legjobbról!