Fűkasza damil

A fűkasza elengedhetetlen kiegészítője a fűkasza damil, amelyet bizonyos időnként cserélni szükséges. Fontos azonban, hogy mindig a fűkasza típusához passzoló damilfejet használj! Webáruházunk kínálatában számos típusú damil érhető el, amelyek az általunk forgalmazott fűkasza gépek kiegészítő termékei.

 

A fűkasza a nehezen hozzáférhető, akadályokkal teli vagy gondozatlan füves területek (elő)nyírására alkalmas. Létezik benzines, akkumulátoros és elektromos fűkasza is, mindegyikhez szükséges azonban a damil beszerzése. Kínálatunkban az összes géphez megtalálhatod a megfelelő terméket!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
4 db termék

Webáruházunk nem csupán a lakás belsejének szépítésében, de a kert rendbetételében is a segítségedre lehet. Hiszen kerti kiegészítők, kerti bútorok sokaságával és igen széles kerti gép választékkal is várunk! Ne feledd, a kert áldás, ezért illik gondoskodni róla! A segítségünkkel ez most még könnyebb lehet.

 

Fűkasza damil, hogy megfelelően működjön a gépezet

 

Azt már tudod, milyen sokoldalúan használható egy fűkasza: elér a nehezen megközelíthető helyekre is, a túlburjánzott fűvel is felveszi a harcot, és alkalmazásával szinte minden növényzet jól karbantartható, még a nagy alapterületű helyeken is. Fűkasza damil nélkül azonban nem fog működni.

 

A termékkategórián belül mintegy 77 db damillal várunk, amelyek jól társíthatóak az általunk kínált fűkaszákhoz. Ezek mindegyike egy elismert márka, a Hecht terméke. A damilfej cseréje során fontos, hogy mindig megfelelő méretű terméket használj, figyelj az átmérőre is, valamint biztonságos körülmények között és a használati utasításban meghatározottak szerint végezd el a műveletet!

 

A damilfejek lehetnek fixek, félautomaták vagy automaták is, ezek közül mindig a gép típusa szerint kell kiválasztani a megfelelőt. A vágás során mindig alkalmazz védőburkolatot, saját testi épséged és a gép biztonságos működése érdekében!

 

Damil beszerzése egyszerűen

 

Ha sikerült rábukkanni a megfelelő termékre, nincs más hátra, minthogy áruházunk virtuális kosarába helyezd azt. Ha minden rendben és meggyőződtél róla, hogy valóban azt tartalmazza a rendelésed, amire szükséged van, add meg a szükséges adatokat! Végül rendelkezz a fizetési és szállítási módokról! Igyekszünk a lehető leghamarabb teljesíteni a rendelést. Ha segítségre van szükséged, fordulj bátran ügyfélszolgálatunkhoz!