Hecht ketrigép tartozékok

Ez a kategória a Hecht kertigép-tartozékok széles választékát tartalmazza, többek között kellékrögzítő konzolt, gyújtógyertyát kétütemű motorokhoz, fűkaszákhoz, sövényvágókhoz, láncfűrészekhez. Emellett négyütemű motorokhoz, rotációs kapákhoz, fűnyírókhoz is. 

 

Webáruházunkban mindent beszerezhetsz, ami szükséges kerted gondozásához, karbantartásához. Praktikus gépeket és hozzájuk való tartozékokat egyaránt. Légy felkészült, és dolgozz úgy, akár a profik! Megfelelő eszközökkel a ház körüli feladatok sokkal könnyebbé válnak, ezáltal jelentős mennyiségű időt és energiát spórolhatsz.

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Imádsz a kertben tevékenykedni, de szeretnél felkészültebb lenni? A hatékonyabb, eredményesebb munkavégzéshez elengedhetetlen, hogy olyan gépekkel dolgozz, melyek számodra a legkényelmesebbek. Időnként viszont elkerülhetetlen, hogy a legkedvesebb munkagépedhez valamilyen alkatrészt, kiegészítőt is be kelljen szerezni. Nálunk tartozékokat, kellékeket is elérhetsz!

 

Hecht kertigép-tartozékok 

 

Kerti gép választékunkban külön kategóriát kaptak a kertigép-tartozékok, mint például a gyújtógyertyák. Kétütemű és négyütemű berendezésekhez is kínálunk megoldást. Fűkaszákhoz, fűnyírókhoz való gyertyák is elérhetők. 

 

Eszközeid praktikus és biztonságos elhelyezése könnyen megoldható egy tartozékrögzítő konzol segítségével. Ezáltal lehetőséged nyílik opcionális kiegészítők felszerelésére. A Hecht 7100, 796, 7970 géptípusokkal kompatibilis. 

 

Hecht termékeinknek köszönhetően a kerti munkálatok örömtelivé válnak, az eredmény pedig egy mutatós, ápolt, gyönyörű kert, amely családi összejövetelek és közös sütögetések színhelye lehet. A rendszeresen beiktatott kinti feladatok a nálunk megvásárolható megbízható gépekkel jelentősen egyszerűsödnek. Webáruházunkban ezekhez illő kellékeket is elérhetsz. 

 

Szerezz be minden szükséges kertigép-tartozékot, hogy bármikor a rendelkezésedre álljanak!

 

Hogyan használd oldalunkat?

 

Konkrét elképzeléssel válaszd a keresni kívánt termékek kategóriáját, például a kerti gép alatti “kertigép-tartozékok” aloldalt. Miután kosárhoz adtad az általad szimpatikusnak vélt eszközöket, ne felejtsd el végigböngészni a felsőbb kategóriák termékeit, például a védőfelszerelések és szerszámgépek gyűjtőoldalát is. Célszerű egy körből, egyetlen rendeléssel minél több praktikus gépet és tartozékot beszerezni. 

 

Legyen a kertgondozás örömteli és gördülékeny!