Heveder

Ebben a kategóriában heveder választékunkat találod. Egy ilyen praktikus védőfelszereléssel biztonságosabbá és könnyebbé válnak a kerti munkálatok. Bármely függeszthető fűkaszához optimálisan alkalmazhatod. A kertben történő munkafolyamatok során a biztonságos védőfelszerelések viselése létfontosságú. Ilyen például egy minőségi heveder.


 


A kevésbé fárasztó munka érdekében a kétvállas hevedert beállíthatod a testmagasságod szerint. Könnyítsd meg a fűkaszával való munkát, és legyen örömteli a kert karbantartása! Válaszd a profi kertészkedést a fárasztó, nehézkes munkavégzés helyett!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

A profi dupla tartóheveder révén igazán gördülékennyé válhat a fűkaszával történő nyírás. Párnázott, kellemes érzetű, a csípőre helyezhető, különféle beállítási opciókkal. 

 

Fűkasza heveder előnyei 

 

A kerti gépekkel történő munkavégzés során a biztonságra kell elsősorban törekedni, természetesen emellett a kényelmesebb, kevésbé megterhelő megoldások alkalmazása is létfontosságú. 

 

Webáruházunk védőfelszerelés kategóriájában találod heveder kínálatunkat, melyekkel kényelmesebben dolgozhatsz bármilyen fűkaszával. A párnázott, kétvállas, állítható kiegészítőink magas minőséget, megbízhatóságot képviselnek. Kizárólag időtálló, erős alapanyagokból készült hevedereket kínálunk, melyekkel hosszú éveken át gondtalanul tevékenykedhetsz a kertben. 

 

Egy praktikus heveder használatának számos előnyét ismerheted meg! Többek között a kényelmesebb és biztonságosabb munkavégzést. A testmagasság alapján történő beállításokkal egyéni igényeidnek megfelelően állíthatod a kívánt magasságba. A nehéz gépek súlyeloszlása is kedvezőbb, hiszen a derék, és váll támaszték garantálja a biztonságos, stabil tartást. 

 

Hogyan igazodj el webshopunkban? 

 

Kerti munkálatokhoz keresel praktikus kiegészítőket? A legjobb helyen jársz! Válaszd a keresednő termékek kategóriaoldalát, például a “védőfelszerelés” alatt található “heveder” aloldalt. 

 

Mielőtt bármilyen kerti tevékenységbe belevágsz, mindig ellenőrizd, hogy a munkagépeid kifogástalan állapotban vannak-e! Viselj védőfelszereléseket, és könnyítsd meg a munkát hasznos kiegészítőkkel, melyekkel stabilabban dolgozhatsz. 

 

Válaszd ki a számodra szimpatikus hevedert, és felejtsd el a kimerítő fűnyírást! Dolgozz profiként, előrelátóan, a biztonságra és kényelemre törekedve!