Gőzkabin kiegészítők

A fürdőszoba átalakítása során gőzkabint választottál? Szükséged van hozzá pár hasznos és minőségi kiegészítőre? Akkor jó helyen jársz, hiszen nálunk számos változatban találhatsz apróbb kellékeket. Az esztétikusan beszerelt, praktikus berendezés biztosan minden igényedet kielégíti, azonban sok esetben kell pár gőzkabin kiegészítő, amivel karban tudod tartani az eszközt.


 


Legyen szó például aromáról, amely hatással van a mindennapi életünkre, hiszen hatására sokkal kellemesebben érezhetjük magunkat a helyiségben. Nézz szét nálunk még ma!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Mire is jó a gőzkabin?

 

A gőzkabin hasonlít a szaunára, azonban ez valamivel alacsonyabb hőmérsékleten üzemel. Általában 40-45 fok között szokták őket használni, ami a pára miatt azonban sokkal többnek is érződhet. Előnyös tulajdonsága, hogy például a téli időszakban hatékonyan gyógyíthat meg bennünket a különböző felső légúti betegségekből. Emellett immunerősítő és izomlazító hatással is bír, ami sok esetben tud rendkívül hasznos lenni. Legyen szó egy hosszú munkanapról, esetleg egy kiadós edzésről, sokszor vágyunk arra, hogy kicsit kikapcsolódjunk. Erre remek megoldás az otthoni gőzkabin, amihez azonban fürdőszobai kiegészítőkre is szükség van. 

 

A gőzkabin kiegészítők kínálata

 

A webáruházunkból beszerezhetsz például levendulaaromát, amit 250 milliliteres kiszerelésben rendelhetsz meg. Az illóolaj hatással van nem csak a hangulatodra, hanem az érzelmeidre egyaránt. Képes enyhíteni a fájdalmat, és elfeledteti veled a mindennapos stresszt is. Emellett a levendula fokozza a keringést, illetve segíti a méreganyagok eltávolítását a testből. Akik aromaterápiával foglalkoznak, azok úgy tartják, hogy az egyes illatokkal könnyedén kezelhetővé válnak például a vírusfertőzések is. Ami pedig a magas vérnyomást, az álmatlanságot és a depressziót illeti, ezek az aromák ezekre is pozitív hatást tudnak gyakorolni. Érdemes tehát kipróbálni, hogy végre nyugodtan alhass, nem igaz?

Az olaj tehát kifejezetten jó hatással van a testre és a lélekre, ezzel együtt a központi idegrendszerre egyaránt. Képes csökkenteni a feszültséget és az idegességet, így érdemes körbenézned a kínálatunkban és beszerezni legalább egyfajta aromát. Biztos lehetsz benne, hogy utána még többre fogsz vágyni!