Bontókalapács

Akadnak olyan munkák, amiket egy régi és megbízható szerszámmal már nem tudunk elvégezni. Hiába a prémium gumikalapács vagy a csákány, egy betonalapzat könnyű és hatékony elbontásához biztosan kelleni fog egy komolyabb eszköz. Ez lehet a webáruházunkban kapható bontókalapács, amely már régóta segíti a mindennapokat.

 

A használata tulajdonképpen rendkívül egyszerű, nevéből adódóan bontási feladatokban nyújt hasznos segítséget. Végre elfelejthetjük a fáradtságos és nehéz munkát, hiszen ezzel a barkácsgéppel végre élmény lesz tevékenykedni. Nézz körbe még ma!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Mit érdemes tudni a bontókalapácsokról?

 

Az első készülék még a 19. században készült el, azt azonban még csak légkalapácsnak lehetett nevezni. Később persze a gépezet teljesen átalakult és egy sokkal hatékonyabb barkácsgépet kaptunk. A webáruházunkban elektromos bontókalapácsokat lehet beszerezni, azonban ezekből többféle létezik. A Hecht gyártmányai minden esetben megbízhatóak, így szívből ajánljuk őket. A praktikus, nagy teljesítményre képes, kedvező áron beszerezhető modellek esetében szükség van karbantartásra. Ez főként a kenésről szól, erről ugyanis mindenképpen gondoskodni szükséges. Természetesen erre nincs szükség minden nap, ahogy a kopó elemek cseréjét sem kell elvégezni minden munka végeztével. Azonban például a szénféket néha nem árt megnézni, hogy milyen állapotban vannak. 

 

A barkácsgéphez ajánlott továbbá védelmi felszerelést viselni. Elsősorban egy hosszú nadrágra, illetve zárt cipőre van szükség, hiszen ezek megóvnak bennünket az omlások ellen. Ha pedig födém bontására kerülne sor, abban az esetben egy sisak sem árt.

 

A bontókalapácsok kínálata

 

A webshopunkból beszerezhető típusok között helyet kapott a 1097-es jelzésű modell, amely egy 230 V feszültségű, 1700 W teljesítményre képes eszközt. A választékunk legerősebb bontókalapácsa rendkívül megbízható tokmánnyal ellátott változat, ami esetében a szerszámcsere is rendkívül egyszerű. Az alkatrészek bírják a napi megpróbáltatásokat, így akár évekre szóló beruházást jelentenek.

 

Másik nagy sikerű termékünk az 1093-as elektromos bontókalapács, amely 1700 W teljesítményre képes kivitel. A kiegészítő fogantyú a kényelmes használatról, a műanyag hordtáska pedig a biztonságos tárolásról gondoskodik. 

 

Érdemes tehát alaposan szétnézni a prémium barkácsgépek között még ma!