Elektromos grill

Elektromos grill 

 

Az elektromos grill legnagyobb előnye, hogy évszaktól függetlenül, télen-nyáron használható. Ez a típus beltéren is alkalmazható, hiszen nem képződik füst, ráadásul búcsút mondhatsz a kellemetlen szagoknak is. 

 

Erkélyen, teraszon, udvaron is jó szolgálatot tesz, csupán áramforrást kell biztosítani számára. A hőfokot könnyedén szabályozhatod, nem is kívánhatnál ennél egyszerűbb megoldást a grillezéshez. Egy elektromos grillsütő beszerzésével kedvenc családi elfoglatságod többé nem nyári kiváltság, hanem az év bármely szakaszában sütögethettek. Szintén mellette szól, hogy helytakarékos, hiszen általában kisebb, mint a faszenes változatok.

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Dönthetsz úgy is, hogy asztalra helyezhető típust választasz, de állványos változatban is számos modell elérhető. Tulajdonképpen nincsenek korlátai egyik változatnak sem, csupán az áramforrást kell garantálni. Annak függvényében, hogy mekkora területen szeretnéd használni, válaszd meg a legoptimálisabb kivitelezésűt. 

 

Az elektromos grill előnyei 

 

A kerti grill legkülönlegesebb típusa az elektromos, melynek számos előnye ismert. A legnyilvánvalóbb, hogy mindegy, hogy tombol a tél, vagy épp a kánikula van, egész évben használható. A közös sütögetéstől és a finom grill ételektől nem kell elbúcsúznod a hideg idő beköszöntével sem. 

 

Egy elektromos verziót használva nem leszel füstszagú, és a takarítás is gyerekjáték. Szintén előnyei közé tartozik a gyorsaság, vagyis néhány perc elegendő a felmelegedéséhez, és már neki is láthatsz a sütésnek. A készülék tisztítása is jóval egyszerűbb, mint a faszenes változaté. 

 

Bevetheted melegen tartásra is, hiszen az elektromos grill hőmérséklete pontosan szabályozható, így egyenletes meleg biztosítható, ráadásul energiatakarékos módon. Ennek hála nem okoz problémát, ha nem egyszerre érkeznek a vendégek, vagy más programotok is akad még a közös étkezés előtt. 

 

Praktikus megoldás a grillezéshez

 

Válaszd az elektromos változatot, ha nemcsak nyáron szeretnél grillezni, és régi vágyad, hogy a teraszon vagy az erkélyen sütögess szeretteiddel! 

 

Szintén neked való ez a típus, ha nem akarsz bajlódni a füstszaggal és a faszenes működés maradványaival. Illetve amennyiben egy biztonságosan alkalmazható, könnyen szabályozható megoldást keresel. 

 

Imádni fogod, ha egy helytakarékos, mobilisabb készülékre vágysz, melyet szinte bárhol, bármikor használhatsz.