Leziter zuhanyfolyóka

Ebben a kategóriában Leziter zuhanyfolyóka választékunkat találod. Ezek a kiegészítők elengedhetetlenek minden fürdőszobába. Ízlésesen, esztétikusan segítik a zuhanyzás során kifolyt víz elvezetését. Akár egy kisméretű csatorna a fürdőben, miközben diszkrét és mutatós megoldást képviselnek. 

 

Rozsdamentes acél termékeink nem színeződnek, éveken át használhatók gond nélkül. Sav és lúgállóak, ezáltal a tisztítószerek nem roncsolják. Flow zuhanyfolyóka termékünk praktikus vízelvezető rendszere révén nagy vízkiszorítást és megfelelő áramlási sebességet biztosít. Remek választás bármely fürdőszobába!

tovább bezár
Méret
Méret
Készletinformáció
További szűrők
10 db termék

Az acél test szigetelő peremmel ellátott, alacsony beépítést tesz lehetővé, ideális zuhanyajtó alá, akár fal mellé is. A hatékony vízelvezetés által nem kell tartani a kifröccsenő víz káros hatásaitól.

 

Leziter zuhanyfolyóka választékunk 

 

Leziter termékeink között külön kategóriába gyűjtöttük zuhanyfolyóka kínálatunkat. Ezek az eszközök létfontosságúak minden háztartásban. A zuhanyzás során kifolyó, felesleges víz elvezetése könnyedén megoldható, egy praktikus, mutatós megoldás révén. 

 

Flow zuhanyfolyókánk időtálló, rozsdamentes acélból készült, ellenáll a tisztítószereknek és nem színeződik el. A tisztítása egyszerűen, hatékonyan megoldható. 

 

Az alapanyag mellett a design sem elhanyagolandó. Leziter termékeink csiszolt, fényes ráccsal rendelkeznek, ezáltal igényesek, mutatósak. Többféle méretben is elérhetők. 

 

A zuhanyfolyóka kiválasztásának szempontjai

 

A zuhanyfolyóka megjelenése mellett az alapanyaga és a tisztíthatósága is lényeges szempont a választásnál. Az ideális termék könnyen takarítható, nem roncsolódik, strapabíró, időtálló, nehezen színeződik el. Fontos, hogy kifogástalanul illeszkedjen és szigetelő peremmel biztosított legyen. 

 

A zuhanyfolyókák nélkülözhetetlenek, hiszen a segítségükkel hatékonyan elvezethető a tusolás során kifolyó víz, ezáltal megóvhatók a fürdőszobai bútorok, és elkerülhető a beázás, rongálódás.

 

A választásnál vedd figyelembe a méretet, a megjelenést, az alapanyagot, a tisztíthatóságot! Válogass webáruházunkban, és kattints a szimpatikus termékek nevére, ahol bővebb leírást találhatsz, bennük a fontos paraméterekkel. 

 

A tökéletes fürdőszoba megtervezésénél nem csupán a megjelenésre kell figyelmet fordítani, hanem a nélkülözhetetlen elemek beépítésére is. 

 

Válassz Leziter zuhanyfolyókát, rendelj mihamarabb!