Fekete műfenyő

Különlegessé tennéd a karácsonyi időszakot? Nem szereted a megszokott díszeket és dekorációkat? Akkor nem kell tovább keresgélned, hiszen az igazán egyedi és varázslatos fekete műfenyőink remek lehetőséget adnak arra, hogy végre valami új dolgot vigyél az ünnepi időszakba.


 


Erre ugyanúgy felrakhatod a régi csúszdíszt, a karácsonyfadíszeket, a füzéreket, mint az igazi zöld fára, azonban sokkal jobban vonzza majd a tekintetet. Igazi éke lesz az otthonodnak egész decemberben, főként, ha már korábban feldíszíted. Tedd a nappaliba, így mindenki megcsodálhatja. Nézz körbe még ma!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Karácsonyi időszak otthon

 

Az adventi időszakban mindenki szeret otthon, a család közelében lenni. Nem kell folyamatosan azon gondolkodni, hogy mivel töltsétek el az időt, hiszen már a sütés és főzés is remek közös program lehet. Emellett a fenyőfa feldíszítése is általában családi esemény, amire érdemes rászánni az időt, hogy igazán egyedi és varázslatos legyen. 

 

Egy nálunk kapható színes műfenyő azonban sokkal jobb megoldás a számodra, ha szereted az extrémebb megjelenésű karácsonyi díszeket. Ezt azoknak találták ki, akik szívesen lépnek ki a komfortzónájukból, akik nem félnek újdonságot vinni az ünnepi hetekbe és eltérni a megszokottól. A hagyományok újragondolása sokszor nem annyira rossz dolog, mint azt az ember elsőre gondolná. Egy műfenyő lehet fehér, arany, esetleg fekete, attól függően, hogy mennyire akarsz kitűnni vele a sorból.

 

A fekete műfenyők kínálata

 

Ha azt gondolnád, hogy a fekete műfenyő nem lehet elegáns, akkor még nem láttál igazán szép darabot. Ezt ugyanúgy feldíszítheted arany és fehér díszekkel, mint a zöldet, azonban sokkal hangsúlyosabb lesz az összhatás, mint a hagyományos fa esetében. Egy elegáns antik otthonban bőven megállja a helyét, hiszen meghökkentő, kifejezi azt, amit a többi dísz csak elrontana.

 

A nálunk kapható változatot könnyű összerakni és elcsomagolni, sokkal kevesebb kosszal és hulló levéllel jár, így kisebb takarítást kell csinálni utána, mint egy eredeti fenyőfa után szükséges. Amennyiben megtetszett a Wonder Black fekete műfenyőnk vagy másik típusunk, tedd azt a kosárba, aminek tartalmát a vásárlás végéig bármikor módosíthatod. Nézz körbe még ma, és válogass kedvedre a karácsonyi termékeink közül! Ha további dekorációra, esetleg világításra lenne szükséged, akkor pedig a további kategóriáinkat se felejtsd el átnézni.